Τρομακτικό βίντεο με την παράσυρση πεζής γυναίκας σε δρόμο της Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:
dhdfh-2

Ένα σοκαριστικό βίντεο προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο οποίο καταγράφεται η παράσυρση μιας γυναίκας σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη.

Ένα λευκό όχημα κινείται στην Εγνατία. Η πεζή γυναίκα επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο και ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπορεί να την αποφύγει. Φρενάρει αλλά τη χτυπά και την εκτοξεύει ψηλά, με τη γυναίκα να πέφτει στη συνέχεια στο οδόστρωμα.

Σοκαρισμένος ο οδηγός σπεύδει να τη βοηθήσει. Ευτυχώς η κοπέλα ήταν τυχερή και δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας που ένας ηλικιωμένος βρήκε τραγικό θάνατο στο ίδιο περίπου σημείο, την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Τριτοκοσμικό γίδι! Αυτή πρέπει να μπει φυλακή , η να μείνει ανάπηρη , διαφορετικά θα κλείσει σπίτια ,η ηλίθια ορνιθα!

 2. Τελείως ηλίθια, το ίδιο θα πάθαινα και εγώ όταν ένας ηλίθιος πετάχτηκε πίσω απο ένα παρκαρισμένο φορτηγό χωρίς να βγάλει την κεφάλα του πρώτα για να κοιτάξει τον δρόμο. Οι βλάκες είναι πιο επικίνδυνοι για τους άλλους παρά για τον εαυτό τους. Θα τον έμπλεκε τον άνθρωπο στα καλά καθούμενα, η καθυστερημένη!

 3. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό το μαλ@κισμένο που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο απ’ όπου γούσταρε, αλλά ο οδηγός που θα βρει τον μπελά του στα καλά καθούμενα!!!

  ΕΛΕΟΣ πια με το κάθε βαρεμένο που νομίζει ότι ο δρόμος του ανήκει και περνά απ’ όπου γουστάρει γιατί βαριέται να πάει στην πλησιέστερη διάβαση!!!

  Σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί δεν ισχύει το πρόστιμο που αναλογεί στους πεζούς που διασχίζουν τον δρόμο από σημείο που ΔΕΝ πρέπει ή με κόκκινο σηματοδότη για τους πεζούς;;; Αν δεν κάνω λάθος είναι 300 ευρώ!

 4. Να της κάνει μήνυση ο οδηγός και να ζητήσει αποζημίωση για ψυχική οδύνη …. γιατί εάν την χτυπούσε θα τον έτρεχε στα δικαστήρια μια ζωή !!!
  Κανένα έλεος σε όσους δεν σέβονται τα σήματα και τις διαβάσεις !!!!

 5. πάλι καλά που υπάρχει το βίντεο για το δικαστήριο ! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΟΙ DASH CAM ΠΑΝΤΟΥ !
  έτρεχε να διασχίσει το δρόμο !

  τυχερό το παλικάρι στην ατυχία του !

Leave a Response