Τραγωδία στο Ιλιον: Η δραματική περιγραφή του πατέρα -«Του έκανα μαλάξεις, τίποτα»

Κοινοποίηση:
ekav-asthenoforo-peripoliko

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο πατέρας του 2,5 ετών αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο παγιδευμένο σε αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το παιδάκι… «ανακάλυψε αυτή την κρυψώνα», μόλις χθες.

Το 2,5 ετών παιδί κρύφτηκε στον αποθηκευτικό χώρο κρεβατιού (μπαούλο-κρεβάτι). Οι γονείς είχαν ξαπλώσει για ύπνο και δεν κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Περίπου στις 05:00 το πρωί η μητέρα το αναζήτησε και όταν το εντόπισε, το μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η μητέρα, το αγοράκι έφερε και μια μελανιά στο μέτωπο. Έτσι εικάζεται ότι έπεσε με το κεφάλι μέσα στο κρεβάτι – μπαούλο, ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις του κατά την πτώση και έτσι δεν κατάφερε να φωνάξει για βοήθεια.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου αγοριού μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open και περιέγραψε τις δραματικές ώρες της οικογένειας.

«O μικρούλης ανακάλυψε αυτή την καβάντζα, αυτή την κρυψώνα»

«Χθες το πρωί έκανε η μαμά του δουλειές, γενική στο σπίτι. Έχουμε μια κρεβατοκάμαρα, εννοώ το κρεβάτι, εκ των οποίων είναι με μηχανισμό, με αποθηκευτικό χώρο. Είχαμε ανοίξει όλο το στρώμα με το μηχανισμό όρθιο και ο μικρούλης ανακάλυψε αυτή την καβάντζα, αυτή την κρυψώνα. Έμπαινε όλο μέσα, τον έβγαζε η μάνα του έξω, το είχε παιχνίδι. Καινούριος χώρος τώρα… Κατά τις 7-8 πέσαμε για ύπνο στο σαλόνι. Πήραμε μαζί τον μικρούλη, γιατί είδαμε τηλεόραση, θα μας έπαιρνε ο ύπνος», τόνισε αρχικά ο πατέρας.

«Του έκανα μαλάξεις, του έκανα το φιλί της ζωής»

Και συνέχισε: Έκτοτε, 5 η ώρα, η μαμά του ξύπνησε για να δώσει γαλατάκι στο άλλο παιδάκι. Λοιπόν, κάνει ένα έτσι δίπλα της, δεν είναι το παιδάκι. Ψάχνει, σηκώθηκε, κάπου πήγε. Ψάχνει στο σπίτι. Δεν το βρίσκει το παιδάκι. Το κρεβάτι κλειστό. Λέει “τι είναι;” Μπήκε τώρα εδώ πέρα;”. Το σηκώνει και το παιδάκι μου είναι από κάτω νεκρό. Του έκανα μαλάξεις, του έκανα το φιλί της ζωής, τίποτα. Σφήνωσε ο μηχανισμός του κρεβατιού με τις τάβλες και τον έκαναν σάντουιτς τα πράγματα πάνω».
Χαμόγελο του Παιδιού: Είχαν κάνει καταγγελία για παραμέληση

Το Χαμόγελο του Παιδιού, αφότου έγινε γνωστή η τραγωδία με το 2,5 ετών παιδάκι, έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είχε δεχθεί κλήση το Σεπτέμβριο «που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας».

Το Χαμόγελο του Παιδιού για την τραγωδία με το νεκρό παιδί 2,5 ετών από ασφυκτικό θάνατο στο Ιλιον
Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων σχετικά με την τραγική ανακοίνωση του θανάτου ενός αγοριού 2,5 ετών στο Ίλιον, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι στις 4 Σεπτεμβρίου 2019 δέχθηκε ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» που αφορούσε σε συνθήκες παραμέλησης εντός της συγκεκριμένης οικογένειας.

Άμεσα, όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: