Τραγωδία στο Έσσεξ: Βρέθηκαν ματωμένα ίχνη – Χτυπούσαν το φορτηγό καλώντας σε βοήθεια

Κοινοποίηση:
poulman

Ο τρόμος που έζησαν τις τελευταίες στιγμές τους οι 39 μετανάστες στο “φορτηγό της φρίκης” αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μετά τον εντοπισμό τους στο όχημα που έγινε το μεταλλικό φέρετρό τους.

Συμφωνα με βρετανικά και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο εσωτερικό του φορτηγού βρέθηκαν ματωμένα αποτυπώματα που αποδεικνύουν οτι οι εγκλωβισμένοι μετανάστες χτυπούσαν τις πόρτες και το εσωτερικό του κοντέινερ προσπαθώντας να καλέσουν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με πηγές, το αίμα που βρέθηκε στα σώματα κάποιων απο τους 39, δείχνει οτι ίσως τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα ενω τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στα τοιχώματα και στο πάτωμα προέρχονται από τα απελπισμένα χτυπήματά τους για βοήθεια.

Επιπλέον κάποιοι βρέθηκαν με ελάχιστα ρούχα ενώ άλλοι ήταν εντελώς γυμνοί.

«Όταν άνοιξε η πόρτα του κοντέινερ, σοκαρίστηκαν στο θέαμα δεκάδων πτωμάτων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Υπήρχαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού όπου πρέπει να χτυπούσαν ζητώντας βοήθεια».

Αυτό ανέφερε πηγή της βρετανικής αστυνομίας αποκαλύπτοντας τις τρομαχτικές στιγμές που έζησαν οι 39 ψυχές πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Το φορτηγό εντοπίστηκε την Τετάρτη στο βιομηχανικό πάρκο Waterglade στο Grays. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις ενώ οι βρετανικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Φόβοι για το ενδεχόμενο μία γυναίκα από το Βιετνάμ να βρίσκεται ανάμεσα στους 39 νεκρούς που βρέθηκαν σε κοντέινερ φορτηγού στο Έσσεξ Βρετανίας, εκφράζει η μητέρα της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ιρλανδικές συμμορίες ( Snakehead ….τό κεφάλι τού φιδιού κτλ) γράφουν οι Ιρλανδικές εφημερίδες διακινούσαν τούς λαθραιους μετανάστες έναντι μεγάλης αμοιβής.

Comments are closed.