Τραγωδία στα Χανιά: Αυτή είναι η 20χρονη που «έσβησε» μέσα σε ασανσέρ ξενοδοχείου

Κοινοποίηση:
aleka__2_

Συγκλονίζουν τα μηνύματα που άφησαν αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι της 22χρονης Αλέκας Τσιλιγιάννη, της άτυχης κοπέλας, η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων.

Η 20χρονη με καταγωγή από το Αγρίνιο, νοσηλευόταν από τις 20 Σεπτεμβρίου στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, όπου είχε μεταφερθεί, όταν έπαθε καρδιακή προσβολή μέσα στο ασανσέρ ξενοδοχειακής μονάδας όπου έκανε την πρακτική της στα Χανιά.

H αστυνομία από την πρώτη στιγμή ενεργεί προανάκριση, συλλέγοντας μαρτυρίες και καταθέσεις, από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της η 22χρονη.

Σημειώνεται επίσης ότι από την πρώτη στιγμή έχει ενημερωθεί και η Επιθεώρηση Εργασίας, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν στις 20 Σεπτεμβρίου όταν η 20χρονη φοιτήτρια, που έκανε την εξάσκησή της σε ξενοδοχείο του Σταυρού Αποκορώνου στα Χανιά, υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ του νοσοκομείου.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα έμεινε στο ασανσέρ για περίπου 20 λεπτά χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Όταν οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά ειδοποίησαν τους αρμόδιους και άνοιξαν το ασανσέρ βρίσκοντας μέσα την άτυχη κοπέλα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ο ναυαγοσώστης του ξενοδοχείου ο οποίος και έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο νοσοκομείο των Χανίων όπου και εισήχθη επειγόντως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, σήμερα, 23 ημέρες μετά η 20χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλο το ξενοδοχείο.

aleka

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: