Το ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ του Τσίπρα: Σημαντικό: Τι εμφανίζεται σε κάποιον που αναζητά την λέξη «Macedonia» στο Google;

Κοινοποίηση:
1

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το Μακεδονικό και τη συμφωνία των Πρεσπών, ο πρωθυπουργός είπε πως το όνομα «Μακεδονία» δεν εκχωρήθηκε και πως «αν βάζατε στο Google το όνομα Macedonia (με λατινικούς χαρακτήρες) πριν τη συμφωνία των Πρεσπών, έβγαιναν τα Σκόπια», αναφέροντας πως πλέον οι αναζητήσεις αφορούν και τη χώρα μας – Είπε ψέματα ή αλήθεια ο κ. Τσίπρας;


Εμείς λοιπόν ψάξαμε στη Google να δούμε αν έχει δίκιο ο κ. Τσίπρας. Αν δηλαδή πατώντας το keyword «Macedonia», βγαίνει η ελληνική Μακεδονία και όχι το κράτος των Σκοπίων.

Δυστυχώς όπως θα δείτε παρακάτω στη gallery τα αποτελέσματα διαψεύδουν πλήρως τον κ. Τσίπρα.

«Οι άνθρωποι άλλαξαν πινακίδες, ταμπέλες, επιγραφές», υποστηρίζει ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως πλέον η χώρα θέλει «να κοιτάζει προς την Ελλάδα και να γίνει στρατηγικός σύμμαχος της Ελλάδας».

Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε πως σταδιακά θα συνειδητοποιήσουν όλοι τη σημασία της συμφωνίας και πως η χώρα αναβάθμισε τον ρόλο της στα Βαλκάνια. «Είναι ένα δώρο για τη χώρα μας και δεν έχει σημασία το πολιτικό κόστος», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας μεταξύ άλλων. «Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία μετά από 30 χρόνια να επιλύσω μία διαφορά που στοίχιζε στη χώρα και τώρα δίνει πλεονεκτήματα δεν σκέφθηκα το κόστος», είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς μπήκαμε στη μηχανή αναζήτησης της google και ψάξαμε τις αναζητήσεις που εμφανίζονται με τον όρο «Macedonia» γραμμένο με λατινικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Πρώτη ανάρτηση είναι η «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», τα Σκόπια δηλαδή. Όπως βλέπετε παντού είναι Σκόπια και όχι η «Ελληνική Μακεδονία»

1

Μάλιστα, αν μπεις μέσα σε κάποια ανάρτηση, εμφανίζει 4 Μακεδονίες, ενώ διαχωρίζει την αρχαία από τη νεοελληνική – Μιλάμε για απίστευτη προπαγάνδα

2

Συνεχίζοντας στην πρώτη σελίδα της google παντού υπάρχει η χώρα του Ζάεφ και μιλάμε πάντα για τη λέξη Macedonia

3

Τα ντοκουμέντα της αναζήτησης διαψεύδουν πλήρως τον πρωθυπουργό

4

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: