Στέλνουν στη ΦΥΛΑΚΗ τον Αμβρόσιο! Το κράτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πλέον Ορθόδοξο! ΑΥΤΟΙ κάνουν ΚΟΥΜΑΝΤΟ

Κοινοποίηση:
Aμβρόσιος.png οκ

Κατά την ανακοίνωση της απόφασης από το ακροατήριο ακούστηκαν αντιδράσεις, όπως «αίσχος» και «πουλημένοι» 

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Αιγίου ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους και για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος για ανάρτηση που είχε κάνει στο προσωπικό ιστολόγιό του και είχε καταφερθεί κατά των ομοφυλοφίλων.

Από το ακροατήριο ακούστηκαν αντιδράσεις, όπως «αίσχος» και «πουλημένοι». Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με 3ετή αναστολή. Νωρίτερα, την αθώωση του Αμβρόσιου, πρότεινε, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής της, η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου.

Η ακροαματική διαδικασία, που είχε διακοπεί την περασμένη Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, ξεκίνησε με την απολογία του Μητροπολίτη, ο οποίος ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι δεν καταφερόταν με το κείμενο που ανήρτησε κατά των ομοφυλοφίλων, αλλά εναντίον πολιτικών. Ο ίδιος διαμηνύει μέσω των δικηγόρων του ότι είναι αποφασισμένος να ασκήσει αναίρεση κατά της απόφασης και να φτάσει το θέμα στον Άρειο Πάγο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. παλιοδικαστίνες-τσούλες ανήθικες και αντίχριστες μπορούσαν μόνο να φερθούν τόσο άνανδρα και πρόστυχα σε ένα πολιό ιεράρχη που αποτελεί προπύργιο και κόσμημα της μαχόμενης και ζωντανής και ελευθέρας εκκλησίας, όπως ήθελε την Εκκλησία ΜΑΣ ο μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης. Ντροπή σε τέτοιους δικαστές-ίνες χειραγωγούμενα της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας, που καταδικάζουν ελεύθερες φωνές, γιατί οι ίδιες είναι δούλες του πολιτικοοικονομικού σάπιου συστήματος.

  2. ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ
    «ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ» ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ!

  3. Τόν άθλιο δηκαστή στό Αίγιο τόν λάδωσε ο βρωμίλος ο Σόρος.Δέν υπάρχει
    η ελάχιστη αμφιβολία.
    Γιάννης

Leave a Response