Το ισοπέδωσαν! Εικόνες από το ΑΤΜ που ανατίναξαν στην Γλυφάδα με 1 τραυματία

Κοινοποίηση:
atm_glyfada8-768x527

Περισσότερο πεδίο μάχης θυμίζουν οι εικόνες από τη Γλυφάδα, όπου τα ξημερώματα άγνωστοι τίναξαν στον αέρα με δυναμίτιδα ένα ATM.

Όλα έγιναν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα. Το ΑΤΜ που βρισκόταν σε ειδικό κιόσκι σε εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, έγινε στόχος των τεσσάρων δραστών.

Οι άγνωστοι έφτασαν στο σημείο με μοτοσικλέτες. Χρησιμοποίησαν δυναμίτιδα για να ανατινάξουν το ΑΤΜ αλλά η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που όχι μόνο ισοπέδωσε το κιόσκι και το μηχάνημα, αλλά από τα θραύσματα που εκτοξεύτηκαν παντού, τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά, ένας security που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα.

Δείτε τι άφησε πίσω της η έκρηξη

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες έφτασαν στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας με τέσσερις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, ενώ φαίνεται πως είχαν μαζί τους και κάποιον συνεργό που τους ακολουθούσε με αυτοκίνητο.

 

Από την έκρηξη στο ΑΤΜ, η μια από τις κασετίνες με τα χρήματα καταστράφηκε ολοσχερώς, στη δεύτερη καταστράφηκαν τα χρήματα και τελικά οι δράστες πήραν την τρίτη και τελευταία πριν εξαφανιστούν από το σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: