Το «εγκεφαλικό» του φιλότιμου Λευτέρη Πανταζή! Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον απατεώνα που τον πλεύρισε με δόλωμα μια καλλονή – Του επέστρεψε τα χρήματα για να γλιτώσει τη φυλακή!

Κοινοποίηση:
1

Ο 60χρονος απατεώνας επέστρεψε 60.000 ευρώ στον Λευτέρη Πανταζή για να γλυτώσει την προφυλάκιση! – Ούτε σε… σενάριο ταινίας τα «παραμύθια» που «πούλησε» στον γνωστό τραγουδιστή για να τον εξαπατήσει! – Του έδωσε χρηματοκιβώτιο και τον έπεισε να «επενδύσει» χιλιάδες ευρώ με την… βοήθεια μιας 39χρονης καλλονής που είχε δίπλα του – Όταν ο γνωστός τραγουδιστής άνοιξε το χρηματοκιβώτιο έχασε την γη κάτω από τα πόδια του.


Το… τελευταίο του χαρτί έπαιξε ο 60χρονος απατεώνας που ξάφρισε 60.000 ευρώ από τον Λευτέρη Πανταζή. Κι αυτό διότι για να γλυτώσει την προφυλάκιση επέστρεψε τα χρήματα! Και όχι μόνο στον γνωστό τραγουδιστή, αλλά και σε μια 70χρονη γυναίκα, από την οποία επίσης είχε “φάει” περίπου 70.000 ευρώ.
Επέστρεψε τα λεφτά ο απατεώνας!
Ο 60χρονος απατεώνας μέσω του δικηγόρου του επικοινώνησε με το γνωστό τραγουδιστή και του επέστρεψε τα χρήματα που του είχε “μασήσει”. Φυσικά αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ευνοϊκά από την Δικαιοσύνη.

Τελικά και παρά την καλή του πράξη, Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του, καθώς φαίνεται πως τα θύματα του είναι πολλαπλάσια, σε σχέση με αυτά που διαπιστώθηκαν από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής εμφανίστηκαν άλλα δυο άτομα τα οποία είχαν εξαπατηθεί από τον 60χρονο. Επιπλέον, εκτιμάται πως με την δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του συγκεκριμένου προσώπου, τότε τα θύμα του θα αυξηθούν.

Και ο λόγος είναι απλός: Πολλοί είναι αυτοί που ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως ο καλοντυμένος και φιλεύσπλαχνος επιχειρηματίας, δεν ήταν τίποτε άλλο από έναν απατεώνα του κοινού Ποινικού Δίκαιου.
Το κόλπο του συγκεκριμένου ανθρώπου ήταν απλό και είχε τον τρόπο του να προσεγγίσει τον Λευτέρη Πανταζή. Λευτέρη Πανταζή
Με το πρόσχημα λοιπόν της φιλανθρωπίας και λόγω του ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι γνωστός φιλάνθρωπος, ο 60χρονος μαζί με 39χρονη καλλονή από την Νιγηρία, προσέγγισαν το γνωστό τραγουδιστή εμφανιζόμενοι δήθεν ως επιχειρηματίες που θέλουν να προσφέρουν το φιλανθρωπικό τους έργο σε εκκλησίες και μοναστήρια.

Ο γνωστός τραγουδιστής πείστηκε για τις “αγαθές” προθέσεις του ζεύγους των “επιχειρηματιών” και δέχθηκε να κρατήσει στο σπίτι του ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που του έδωσαν και το οποίο περιείχε δήθεν μεγάλο χρηματικό ποσό, προορισμένο για τις φιλανθρωπίες. Αυτό, μέχρι ο Λευτέρης Πανταζής να βρει το κατάλληλο Μοναστήρι που θα δώσουν τα χρήματα, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε αγαθοεργίες.

Από εκεί και έπειτα το σατανικό ζευγάρι έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο του προσεγγίζοντας εκ νέου το γνωστό τραγουδιστή, αυτή τη φορά προκειμένου να του προτείνουν μια καλή επένδυση με μεγάλο οικονομικό όφελος, από συγκεκριμένη χρηματιστηριακή Εταιρεία.

Τελικά ο γνωστός τραγουδιστής τους έδωσε το ποσό των 60.000 ευρώ προκειμένου να τα επενδύσουν, λαμβάνοντας μάλιστα ως εγγύηση το περιεχόμενο του μικρού χρηματοκιβωτίου, που προορίζονταν βέβαια για τις… αγαθοεργίες του ζευγαριού. Λευτέρη Πανταζή
Βέβαια όταν το ζευγάρι τσέπωσε το… παραδάκι εξαφανίστηκε για να υποστεί σοκ ο Λευτέρης Πανταζής καθώς άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και βρήκε δεσμίδες από φύλλα εφημερίδας κομμένα στο μέγεθος χαρτονομισμάτων!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response