Το δωσε κι αυτό! Ξεχάστε το αεροδρόμιο “Μακεδονία” – Ο Τσίπρας αποκάλυψε την νέα του ονομασία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
15

Σε μια κίνηση η οποία δείχνει πως δεν είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ο Α.Τσίπρας μετονόμασε αυθαίρετα το αεροδρόμιο “Μακεδονία” σε αεροδρόμιο της

“Μίκρας”.

Οι δυο πρωθυπουργοί που από το πρωί δεν σταμάτησαν να χαμογελούν, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.

Οι σπόντες έπεσαν από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είπε:

«Δεν ισχύει αυτό που λένε ορισμένοι ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί προβλήματα, αντίθετα επιλύει προβλήματα που δημιουργήθηκαν τριάντα χρόνια».

Καταλόγισε, μάλιστα, υποκρισία σε όσους εκφράζουν αυτόν τον ισχυρισμό και σημείωσε ότι οι καλοπροαίρετοι θα πειστούν με την πάροδο του χρόνου, όχι όμως οι κακοπροαίρετοι και οι υποκριτές.

Γυρνώντας προς τον Ζάεφ είπε με έμφαση:

«Υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα πειστούν ποτέ από επιχειρήματα. Έχουμε κάποιους στην Ελλάδα και στην ελληνική Μακεδονία που λένε ότι δεν θα στηρίξουν την συμφωνία αυτή, το παίζουν πολέμιοι της συμφωνίας αλλά είχαν δουλειές εδώ. Οι καλοπροαίρετοι θα πειστούν με την πάροδο του χρόνου, όχι όμως οι κακοπροαίρετοι και οι υποκριτές».

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει αν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα της αντιπολίτευσης και στις δύο χώρες, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Ζάεφ φιλοδοξούν να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές, ενώ προσέθεσε πως δεν αλλάζει κάτι που είναι προς όφελος των λαών.

Οι αντιπολιτεύσεις στην Ελλάδα και τα Σκόπια χρησιμοποίησαν τα ίδια επιχειρήματα εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπε ο κ. Τσίπρας, αλλά σημείωσε πως ο ίδιος βρίσκεται σήμερα στα Σκόπια εκπροσωπώντας όλους τους Έλληνες και αυτούς που διαφωνούν και αυτούς που συμφωνούν.

Παρατήρησε πως η διαφωνία είναι δικαίωμα στις δημοκρατίες, όμως υπάρχουν και οι διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται και η Συμφωνία των Πρεσπών είναι πλέον μια Διεθνής Συμφωνία η οποία θα εφαρμοστεί.

Είναι πολύ σημαντικό, δεν έχουμε απόδειξη σε καμία από τις δύο χώρες ότι κάποιος θα καταργήσει τη Συμφωνία, η οποια οδεύει προς πλήρη υλοποίηση και θα φέρει μόνο οφέλη και για τις δύο πλευρές, είπε ο Ζόραν Ζάεφ ερωτηθείς σχετικά με τη στάση της αντιπολίτευσης στα Σκόπια όσο και στην Ελλάδα.

«Εάν η αντιπολίτευση κερδίσει θα απορρίψει το ΝΑΤΟ, θα οπισθδοδρομήσει, θα πάψει να διαπραγματεύεται την ένταξη στην ΕΕ; Οχι», είπε. Ο κ. Ζάεφ.

25

21

19

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Τσίπρα να αποκαλεί το αεροδρόμιο Μακεδονία ως αεροδρόμιο της Μίκρας:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ???🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  2. Ε και από που ως που θα πούμε το Μακεδονία Μίκρα,Μίκρα είναι η περιοχή,εμείς θα το λέμα πάντοτε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,επειδή αυτός είναι μαλάκας και προδότης ;Σε λίγο ξεπαστρεύεται και ξεβρωμίζει ο τόπος,τίποτα δεν έχουμε να βοβηθούμε τίποτα δεν θα χάσουμε.Να πάρει την συμφωνία του και να την βάκει εκεί που ξέρει ,εμείς θα τα ονομάζουμε όλα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ες αεί……

  3. ε, αντε γαργαλήσου παλιολουκουμά …. ξεφιλησμένη προδότη….. με εβγαλές από τα ρούχα μου….

  4. το αεροδρομιο παλια λεγοταν (μικρας και αστε τα κολπα εγω πηγαινορχομουνα θεσσαλονικη ετσι το ακουγα απο τα μεγαφωνα μετα το εκαναν μακεδονια

  5. στο γουδι με συνοπτικες διαδικασιες

  6. ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΥΣΤΕΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!

Comments are closed.