Το γλέντι μέχρι πρωίας στη βίλα του Πάνου Καμμένου πoυ τραγούδησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Γλέντι στη βίλα του στα Νότια Προάστια έκανε πριν λίγες ημέρες ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Στο γλέντι μάλιστα που έγινε στον χώρο της βίλας που είναι δίπλα στην πισίνα, βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ο οποίος μάλιστα έπαιξε κιθάρα δίπλα στον υπουργό και εν συνεχεία πήρε και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Το γλέντι έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου, με τον μουσικό Τόλη Κιάο που βρέθηκε εκεί να «ανεβάζει» φωτογραφίες στα social media αγκαλιά με τον Πάνο Καμμένο και το σχόλιο Με μεγάλη μου τιμή, ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ.Αμύνης κ.Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρωϊας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα..στο επανιδείν………».

Ο Πάνος Καμμένος αγκαλιά με τον μουσικό

Ο Πάνος Καμμένος αγκαλιά με τον μουσικόΟ υπουργός με τον Τόλη Κιάο που έπαιξε μπουζούκι στο γλέντι

Ο υπουργός με τον Τόλη Κιάο που έπαιξε μπουζούκι στο γλέντιΟ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο τραπέζι του υπουργού, στο βάθος η πισίνα της βίλας

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο τραπέζι του υπουργού, στο βάθος η πισίνα της βίλαςΟ Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο γλέντι

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στο γλέντι

Το γλέντι μάλιστα έφτασε και στα… social media με χρήση του Twitter να κάνει λόγο για «Ζωάρα»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΦΑΤΕ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ….η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ…..

  2. Φάτε πιείτε κουφάλες τωρα που μπορείτε γιατι σε λιγο έρχονται ΚΡΕΜΑΛΕΣ !!!

  3. ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΙΣ ΜΝΗΜΙΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ.

Leave a Response