Το απαγορευμένο βίντεο από το Α.Τ Γιαννιτσών: “Σβήστε το βίντεο @@@ ” -“Mας μαζέψατε για να μην γιουχάρουμε τον Κουβέλη”- Απίστευτοι διάλογοι των προσαχθέντων με τους αστυνομικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sv.png 2

Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα από το Α.Τ Γιαννιτσών όπου οι προσαχθέντες διαμαρτύρονταν στους αστυνομικούς που μάταια προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι “κι εμείς μαζί σας είμαστε…”.

Οι προσαχθέντες περιγράφουν τα όσα έζησαν με τα εξής λόγια:

“Προσαγωγές μισή ώρα πριν την ομιλία του Κουβέλη για να μην παίξουν οι κάμερες τα γιούχα . Πας για καφέ Κυριακή στα Γιαννιτσά και ξαφνικά βρίσκεσαι στο Α.Τ. Γιαννιτσών για εξακρίβωση τέτοια δημοκρατία ούτε στην χούντα … Δλδ. για να καταλάβετε όλοι πας για καφέ στην πόλη σου χωρίς να γνωρίζεις τι και πως απέναντι έχουν ομιλία η Τζάκρη ο Κουβέλης και άλλος ένας μανταρίνος που ούτε καν τους ξέρεις και έρχεται η Δίας και η ΟΠΚΕ και σε τραβάνε για εξακρίβωση εσένα και όσους είναι στα έξω καθιστικά του καφέ .”

Για να παίξει το βίντεο κάντε ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ που εμφανίζεται

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΗΔΗ……. ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.