Το απίστευτο περιστατικό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τη “θρυλική” του Jaguar κι έναν θαυμαστή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
maxairlavrent99-768x425

Όσα είχε πει πριν από τέσσερα χρόνια σε τηλεοπτική του συνέντευξη…

Όσα είχε πει πριν από τέσσερα χρόνια σε τηλεοπτική του συνέντευξη…
Τον Απρίλιο του 2015, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε φιλοξενηθεί από τη Σοφία Τσίπα στην εκπομπή “Κόσμος ανάποδα”. Τότε είχε αποκαλύψει κι ένα επικό περιστατικό που συνέβη με έναν θαυμαστή του μετά από συναυλία.

«Πουλούσε ένας φίλος μου μια φορά μια Jaguar. Την πήρα γιατί θα του την έπαιρναν. Έκανα το κομμάτι μου για λίγα χρόνια, γούσταρα πολύ γιατί πήγαινα και εκατοντάδες χιλιόμετρα για περιοδεία και πήγαινα έτσι γκαζωμένος και ωραίος. Κάποια στιγμή έφτασα στο σημείο για να πάω Θεσσαλονίκη και να γυρίσω να μου κοστίζει όσο δύο αεροπορικά εισιτήρια και την πούλησα και πήρα ένα φιατάκι.

Όλα τα πράγματα είναι πολύ νορμάλ στο κεφάλι μου, δεν τα κάνω προκλητικά. Έτυχε να πουλιέται φθηνά ένα τρομερά καλό αυτοκίνητο, γούσταρα να οδηγώ και να πηγαίνω Θεσσαλονίκη σε τρεις ώρες και με μια ασφάλεια. Το έκανα, μου άρεσε. Όταν έφτασα σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω οικονομικά, το έκοψα.

Θυμάμαι μια φορά σε μια συναυλία που έπαιζα με τον Μπουλά και τον Σταρόβα. Χιλιάδες κόσμος. Τραγουδάγαμε “Ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής” και τα επαναστατικά μας. Τελειώνει η συναυλία και πήγαμε να φύγουμε με τα αυτοκίνητά μας, αλλά πέσαμε πάνω στο μποτιλιάρισμα, στον κόσμο που έφευγε με τα πόδια. Και πηγαίναμε κι εμείς σημειωτόν. Και ήταν τώρα, εγώ με την Jaguar, ο Μπουλάς με μια Porsche κάμπριο και ο Σταρόβας με μια νοικιασμένη Mercedes. Πάντα με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο, αλλά πανάκριβο.

Και όπως φεύγαμε, έρχεται ένας και μου χτυπάει το τζάμι. Ανοίγω, “έλα” του λέω. «Άλλα τραγουδάμε, όμως…». Αυτό έχει μείνει ιστορικό, είναι φοβερό. Του λέω “κόλλα πέντε, έχεις απόλυτο δίκιο, έλα να σε πάω μια βόλτα με την Jaguar να σου φύγει η ψυχή”», είχε αποκαλύψει τότε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: