Το Κόκκινο Ποτάμι: Σούπερ αποκλειστικό! Οι εξελίξεις θα σας καθηλώσουν!

Κοινοποίηση:
kokkino_potami_1

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το “Κόκκινο Ποτάμι” που προβάλλεται με επιτυχία στο Open. Ο Μίλτος με άλλη γυναίκα. Οι εξελίξεις θα σας καθηλώσουν!

Ο Μίλτος πηγαίνει στο Παρίσι και εκστασιάζεται με τα όσα συναντάει. Κι ενώ εκείνος γίνεται περιζήτητος στις νεαρές Ευρωπαίες, η Ιφιγένεια περιμένει με αγωνία τηλεγράφημα του.

Ο Μίλτος ξεμυαλίζεται στο Παρίσι

Μετά την πρόταση του Ζαχάρωφ στον Μίλτο να τον ακολουθήσει στο Παρίσι και να γίνει το δεξί του χέρι, ο νεαρός περιμένει με χαρά τη στιγμή που θα βρεθεί στην ευρωπαϊκή μεγαλούπολη. Θεωρεί ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο. Θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να γνωρίσει τον κόσμο. Εκμεταλλευόμενος αυτήν την πρόταση, θα μπορέσει να αποδείξει το ταλέντο του στις επιχειρήσεις αλλά και στην επίλυση κρίσεων, αφού είναι ικανότατος διπλωμάτης και εξαιρετικά οξυδερκής. Η Ιφιγένεια δεν έχει την ίδια γνώμη. Η αγωνία της για την αναχώρηση του αγαπημένου της στο Παρίσι κορυφώνεται. «Θα φύγεις και θα με αφήσεις εδώ μόνη. Ποιος ξέρει εκεί που θα πας αν θα με σκέφτεσαι», του παραπονιέται σχεδόν δακρυσμένη. «Τι είναι αυτά που λες; Και βέβαια δεν θα σε βγάλω από το μυαλό μου. Αν θέλεις, μπορούμε να παντρευτούμε τώρα αμέσως. Δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε να γυρίσω. Δεν θέλω να έχεις καμία αμφιβολία για τα αισθήματά μου. Σ’ αγαπώ και το ξέρεις», της λέει. Η κοπέλα ωστόσο περήφανη αρνείται να γίνει ο γάμος τους έτσι βιαστικά. «Δεν είναι ανάγκη να βιαζόμαστε. Ολα θα γίνουν στην ώρα τους και όπως πρέπει», του απαντάει.

Η Ιφιγένεια περιμένει νέα του Μίλτου

Ο Μίλτος φτάνει τελικά στο Παρίσι. Εχει ενθουσιαστεί. Δεν ξέρει τι να πρωτοδεί και ξετρελαίνεται με τις πρωτόγνωρες εικόνες. Μεθάει απ’ τον αέρα της Ευρώπης. Ο όμορφος και ντροπαλός Πόντιος γίνεται περιζήτητος στις νεαρές Ευρωπαίες. Τους αρέσει πολύ κι εκείνος κολακεύεται από την αποδοχή που έχει. Ωστόσο όλη αυτή η μέθη από τα πρωτόγνωρα πράγματα τον κάνει να αμελήσει χωρίς να το καταλάβει την Ιφιγένεια, που περιμένει νέα του με αγωνία. Η κοπέλα δεν ξέρει τι να σκεφτεί και η μητέρα της προσπαθεί να μετριάσει την αγωνία της. «Μη στενοχωριέσαι, κορίτσι μου. Για δουλειές έχει πάει. Δεν είναι εύκολο και για εκείνον. Αλλοι άνθρωποι, άλλος κόσμος, νέο περιβάλλον. Θα δεις που θα έρθει και θα γίνει ο γάμος σας και θα είστε ευτυχισμένοι», την καθησυχάζει. Η κοπέλα έχει πληγωθεί πολύ και αρκείται μόνο στα λακωνικά τηλεγραφήματα που της στέλνει ο Μίλτος. Εν τω μεταξύ στην Αμισό, ο Γιώργος Παυλίδης, ο πατέρας του, πείθεται να κατέβει στις εκλογές του 1908. Αλλωστε είναι βαθιά πολιτικοποιημένο ον και οι φιλοδοξίες του μεγάλες. Οι εκλογές αυτές υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στην επικράτεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: