“Του μάζεψα τα πράγματα” – Γωγουλίνι: Γέννησε και μετά από 1 μήνα… χώρισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gogo-garyfalloy-xespase-se-dakrya-gia-tin-kori-tis-o-logos-poy-vrisketai-sti-thermokoitida-vid-e1579518743247-1280x720

Η Γωγώ Γαρυφάλλου αποκάλυψε πως χώρισε έναν μόλις μήνα μετά την γέννηση του παιδιού τους, όταν και το ζευγάρι είχε συμπληρώσει έναν χρόνο γνωριμία (αλλά και γάμου).

«Ναι, ισχύει, χώρισα. Γιατί πάγωσες; Τώρα γέννησα, τώρα υπέγραψα και το διαζύγιό μου. Επέλεξα έναν άνθρωπο να κάνω ένα παιδί και είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, απλά εμείς οι δύο δεν ταιριάξαμε. Από το να έχουμε καβγάδες μπροστά σε ένα παιδάκι που ήρθε τώρα στη ζωή, είπαμε καλύτερα και οι δύο μαζί να το διαλύσουμε», είπε.

Για να προσθέσει: «Όλα μαζί, γνωριμία, γάμος, γέννα… είχαν διάρκεια έναν χρόνο. Ήταν αλλιώς όλα στην αρχή. Μετά άλλαξαν. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, άρχισαν οι καβγάδες, δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Είναι ξεκάθαρο ότι εκμεταλλεύτηκε το παλικάρι για να κάνει παιδί και μετά να συνεχίσει τα φθηνιαρικα σόου που κάνει. Λυπηρό για τον νεαρό που σίγουρα πήγε να κάνει οικογένεια ενώ αυτήν ήθελε μόνο σπέρμα για παιδί και κάποιον να το αναγνωρίσει για να μην φανεί άγαμη τσουλαρα.Για σαραντάρα κοντή σιττεμενη μια χαρά τον έπιασε κοτσο

  2. εε ναι σωστά ,γιατί να μεγαλώσει το παιδάκι με φασαρίες ας μεγαλώσει με τους γκόμενους να το παίζουν μπαμπάδες και να του δίνουν και μερικές σφαλιάρες …από κάτι τέτοια μυαλά και αντιλήψεις γίνονται θύματα τα παιδάκια …προς θεού δεν ενοω αυτήν τη κυρία γενικά μιλάω … ενήλικοι άνθρωποι και δεν μπορούν να κάνουν μερικές έντιμες προσπάθειες να μιλούν ήρεμα αντί να φωνάζουν και να κάνουν φασαρία τη να πεις και γυναίκες και άντρες για σπίτι γιατί και η δύο πρέπει να έχουν πρόβλημα κρίμα στα παιδάκια … …

  3. Ουτε κορονοιος δεν τηn πιανει με τοση βλακεια στον εγκεφαλο…
    Αυτο το παλικαρι τι ηθελε και εμπλεξε;Το μωρακι τι φταιει;;

  4. Αν και κοντή που είναι στα νιάτα της ήταν ωραίο γκόμενά κι όταν την πρωτοείδαμε στην τιβι το 1990..

  5. Πάντως το Γωγουλίνι μετά που έστριψε, πριν την αιφνιδιάσει ο ρεπόρτερ, ήταν πολύ θλιμμένη.

  6. γυναικα για οικογενεια σιλικονη στα χειλη και παει λεγοντας

  7. Κλασική περίπτωση ελεινίδας. Πρώτα τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα και μόλις φτάσουν σε κάποια ηλικία κάνουν παιδί με όποιον βρουν μπροστά τους και αμέσως μετά χωρίζουν.

Comments are closed.