Τους σούβλισαν οι μπάρες και τους σκότωσε ο καρόδρομος των φονιάδων πρωθυπουργών. Ακόμα δύο νεκροί στοιχειώνουν την εν ψυχρώ δολοφονία στην «Ε.Ο-Πύργου-Πάτρας», στο μονοπάτι του διαβόλου. Ποιος εισαγγελέας, πήγε έναν αλήτη πολιτικό φυλακή;

Κοινοποίηση:
troxaio3

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:30 το μεσημέρι του Σαββάτου (29/09) στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος των φαναριών της ΒΙ.ΠΕ, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

 Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία Ι.Χ. με νταλίκα.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Μονάδα του ΕΚΑΒ όσο και ασθενοφόρα αλλά για δύο από τους επιβαίνοντες ήταν ήδη αργά καθώς άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

troxaio2

Στην περιοχή βρέθηκαν και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. για την ρύθμιση της κυκλοφορίας και την εκτροπή των οχημάτων προς την Παλαιά Εθνική Οδό καθώς εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης των τριών Ι.Χ. ο δρόμος ήταν γεμάτος συντρίμμια.

Από αυτή την ΄’αμορφη μάζα σιδερικών, προκύπτει ότι σε αυτή την ευλογημένη χώρα, δικαστές, εργολάβοι, πολιτικοί και δημαρχαίοι αλλά και περιφερειάρχες, ποτέ δεν πήγαν φυλακή για καθαρά πολιτικά εγκλήματα που συντελούνται εν ψυχρώ και με κάθε αυτόφωρη διαδικασία. Εαν είναι να έρθει κανένας μπάτσος, κανένας δικαστικός κλητήρας και κανένας πιασμένος δικαστής-εισαγγελέας για να μπουκάρει στην εφημερίδα μας, για να κάνει τα χατήρια των πολιτικών και των υπουργών, έρχεται τρέχοντας. Όταν όμως ζητείται από το Κράτος Δικαίου να εφαρμοστεί ο νόμος, τότε όλοι τις κότες.

Να εύχεστε να μην αποκτήσει η Ελλάδα κυβέρνηση νομιμότητας καθαρών. Να το εύχεστε αληταράδες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response