Τους “καταράστηκε” ο θρύλος του Μέγα-Αλέξανδρου. Ποιοι προδότες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπαίνουν στο κυνοβούλιο

Κοινοποίηση:
ΣΥΡΙΖΑ 6

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ

Γιώργος Σταθάκης, Παναγιώτης Ρήγας, Νίκος Τόσκας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Τάσος Πετρόπουλος, Τέρενς Κουίκ, Κατερίνα Παπακώστα, Ελευθερία Χατζηγεωργίου δεν εκλέγονται βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι στην Β2 Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Στρατής, όχι μόνον δεν εκλέγεται βουλευτής, αλλά σε ενσωμάτωση σταυρών 84,41% έρχεται τελευταίος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με βάση τη μέχρι στιγμής ενσωμάτωση του υπουργείου Εσωτερικών και με την επιφύλαξη των τελικών αποτελεσμάτων, η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά δεν είναι μία από τους τέσσερις βουλευτές που εκλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών.

Στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών εκλέγονται οι κ.κ. Τσακαλώτος, Ξενογιαννακοπούλου και Κατρούγκαλος. Τέταρτος έρχεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ που δεν δείχνει να κερδίζει έδρα, ενώ δεν εκλέγονται ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, αλλά και η βουλευτής Αννέτα Καββαδία.

Στον Δυτικό Τομέα, όπου όπως όλα δείχνουν, εκλέγονται οι κ.κ. Δραγασάκης, Βίτσας, Καφαντάρη, μάχη για την τέταρτη θέση δίνουν οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που μέχρι στιγμής μένει εκτός Βουλής. Στην ίδια περιφέρεια δεν εκλέγονται ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Κώστας Στρατής.

Στον Β3 Νότιο Τομέα εκλέγονται οι κ.κ. Παπάς, Φωτίου, Μουζάλας, Μπαλάφας, Χρηστίδου, Ξυδάκης. Εκτός βουλής μένει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα. Δεν εκλέγονται βουλευτές ο υπουργός Τουρισμού Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης αλλά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Στην Α’ Πειραιά, ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει έναν βουλευτή, τον Θοδωρή Δρίτσα, που έχει διαφορά χιλιάδων ψήφων από την δεύτερη, Μαρία Ρεπούση και τον Κώστα Δουζίνα.

Στη Β’ Δυτικής Αττικής δεν εκλέγεται ο πρώην υπουργός Παιδείας, Αριστείδης Μπαλτάς.

Εκτός Βουλής μένει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, στη Ζάκυνθο.

Στην Α’ Θεσσαλονίκη δεν εκλέγονται οι κ.κ. Μπόλαρης, Κουράκης, Μηταφίδης, αλλά ούτε η Ελευθερία Χατζηγεωργίου και ο Νίκος Παραασκευόπουλος.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 2 βουλευτές, εκτός Βουλής μένει ο Δημήτρης Μάρδας.

Στα Χανιά, ο κ. Πολάκης διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι του κ. Σταθάκη, που δεν δείχνει να εκλέγεται βουλευτής.

Στη Λάρισα, ο προερχόμενος εκ των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης εκλέγεται, αφήνοντας έξω την Άννα Βαγενά, σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας επιλέξει τη συγκεκριμένη έδρα.

Στη Μαγνησία, η Κατερίνα Παπανάτσιου κονταροχτυπιέται με την ομοτράπεζό της στο υπουργικό συμβούλιο, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για μια θέση στο κοινοβούλιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΤΟ αλεκσι .

  2. αν αυτους τους καταραστηκε ο θρυλος του μ. αλεξανδρου εμεις που ειμαστε μπατιρηδες ανεργοι και με συμπατριωτες τουβλα που μας καταστρεφουν τη ζωη πρεπει να μας καταραστηκε ο θεος

  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ φασιστερα.

  4. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που αυτή η οχιά που το ‘παιζε και αρχαιολάτρης θα ξεκουμπιστεί από το προσκήνιο.
    Να δω τώρα πως θα ξεπλύνει τη ρετσινιά του προδότη.

Comments are closed.