Τουρκοβούνια: Θρίλερ με τον θάνατο του νεαρού δικηγόρου – Αυτοκτονία ή κάτι άλλο;

Κοινοποίηση:
1

Οι αστυνομικοί προσπαθούν ακόμα να ξεδιαλύνουν το θάνατο του 28χρονου δικηγόρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μία χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Ο άτυχος δικηγόρος είχε δηλωθεί αγνοούμενος από την περασμένη Τρίτη.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του. Την Τετάρτη (13/03) εντοπίσθηκε το αυτοκίνητό του σε περιοχή στα Τουρκοβούνια και αμέσως σήμανε συναγερμός. Μέσα σε αυτό, ένα σκούρο Opel Astra, σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και ένα πορτοφόλι με χρήματα. Βρέθηκαν επίσης δικογραφίες από υποθέσεις που χειριζόταν αφού εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Ο νεαρός δικηγόρος είχε φύγει αργά το βράδυ από το γραφείο του και την επομένη το πρωί δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνισή του.

Οι έρευνες των αστυνομικών κατέληξαν σε ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα του νεαρού δικηγόρου σε μια χαράδρα στα Τουρκοβούνια. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή μιλούσαν για αυτοκτονία, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής μετά το μεσημέρι.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν υπάρχει σημάδι δολοφονικής ενέργειας αλλά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά μέχρι το τέλος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response