Τι ψέλλιζε η Μέρκελ την ώρα που έτρεμε ανεξέλεγκτα! Τι αποκάλυψε ειδικός στη χειλανάγνωση (BINTEO)

Κοινοποίηση:
merkel-tremei

Κατά τη διάρκεια της νέας κρίσης που έπαθε χθες η Άνγκελα Μέρκελ, όταν άρχισε και πάλι να τρέμει ανεξέλεγκτα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού στο Βερολίνο, ο φακός τη συνέλαβε να ψελλίζει κάτι ανεπαίσθητα. Τι ήταν όμως αυτό;

Ο γερμανικός ραδιοφωνικός σταθμός “Antenne Bayern” επιστράτευσε την ειδικό στη χειλανάγνωση Τζούντιθ Χάρπερ για να βρει τι έλεγε η καγκελάριος την ώρα του τρέμουλου. Κι όπως απεφάνθη, η Μέρκελ έλεγε «θα τα καταφέρω» προσπαθώντας προφανώς να δώσει θάρρος στον εαυτό της και να αντέξει τη νέα δοκιμασία, τρίτη σε διάστημα λίγων εβδομάδων.

Όπως ήταν φυσικό τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά για την υγεία της Μέρκελ, ωστόσο, η Γερμανίδα καγκελάριος επέμεινε πως είναι καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, λέγοντάς πως θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτό.

Σημείωσε δε, πως περνάει μια φάση που προσπαθεί ψυχολογικά να αποδεχθεί αυτό που της συμβαίνει.

Η κυβέρνηση θέλησε και πάλι να υποβαθμίσει το γεγονός και τις ανησυχίες για την κατάσταση της Μέρκελ. «Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της. Πραγματοποίησε κανονικά την συνάντησή της με τον Φινλανδό Πρωθυπουργό και σε λίγο θα παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε η εκπρόσωπος της καγκελαρίας.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Σίγουρο ότι κοιτάει το καλώ του τόπου της όπως σίγουρο είναι ότι κοιτάει το κακό του δικού μου τόπου τι θες να πεις λοιπόν λυπηθειτετη όχι Ελένη αυτό που παθαινη δεν της το κάνω εγώ και εσύ της το κάνουν οι χιλιάδες νεκροί συμπατριώτες μου και άλλοι από άλλα κράτη που τους ανάγκασε να αυτοκτονήσουν η ελεεινή αυτή και το ζώο ο Σόιμπλε κατάλαβες?

 2. Η καλύτερη πολιτικός για την Γερμανία. Πρέπει να το παραδεχτούμε ό κάθε πολιτικός ενδιαφέρεται για την χώρα του, δεν φταίει σε τίποτα αν οι δικοί μας αποδείχτηκαν «λίγοι» και τζαναπέτηδες. Κλέφτες ψεύτες, λοποδύτες. Αυτή για την Γερμανία είναι η καλύτερη. Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ πολιτικό, κανένας δεν ανέβηκε στην εξουσία ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

 3. Ψόφο στη μερκελ.
  Ψόφο στον σόϊμπλε.
  Ψόφο στον σόρος, στον σώρα και τα τσιράκια τους.
  Ψόφο στο τσιπρόσκυλο και όλα το πράσινα κουμουνίζοντα ροζ ρεμάλια.
  Κακός ψόφος μέσα στο τρέμουλο να σας βρεί από τις κατάρες μας.

Leave a Response