Τι θέλει να πει ο ποιητής; Σαρμπέλ: Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά, αλλά δεν θα κάνω παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Σαρμπέλ μίλησε για τη ζωή του μακριά από την Ελλάδα


Για τη νέα του ζωή μακριά από την Ελλάδα μίλησε ο Σαρμπέλ. Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την Ελλάδα, μίλησε για τη νέα του ζωή και με μεγάλη συγκίνηση αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του.

«Είμαι στην Αγγλία και δεν ασχολήθηκα με το ελληνικό τραγούδι αυτά τα χρόνια. Στην Αγγλία έχω επιχειρήσεις, είμαι ιδιοκτήτης, ενοικιάζω χώρους σε επιχειρήσεις, σπίτια, πολυκατοικίες… Έφυγα από την Ελλάδα γιατί ήθελα να κάνω λίγο πίσω, είχα κουραστεί, ήταν λίγο μετά τη Eurovision» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Μετά αρρώστησε ο πατέρας μου και δυστυχώς τον έχασα πριν από δύο χρόνια. Τα είδα όλα και δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί θα αρχίσω να κλαίω και δεν θέλω. Μετά το θάνατό του έπαθα κατάθλιψη. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει Θεός, ήθελα να ξέρω πού έχει πάει ο πατέρας μου».

Στην ερώτηση αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision, ο Σαρμπέλ είπε: «Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision αλλά με καλό τραγούδι, όχι έτσι».

Όσο για το αν θα αποκτήσει σύντομα παιδιά, δήλωσε αινιγματικά: «Θα δοκιμάσω να κάνω παιδιά, αλλά δεν θα κάνω παιδιά» αφήνοντας άφωνους την ομάδα της εκπομπής του Star

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠΡΕΛΑ. ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΞΕΘΑΨΑΝ ΠΑΛΙ.

Comments are closed.