Την Τρίτη «κληρώνει» για την απόφαση άδειας στον Κουφοντίνα

Κοινοποίηση:
koufontinas

 

Τη στιγμή που ζούμε την … απόλυτη παράνοια αναφορικά με την υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα και τις απειλές του τρομοκράτη, προσδιορίστηκε η ημερομηνία συνεδρίασης του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου το οποίο θα αποφασίσει εάν θα αναιρέσει ή όχι το βούλευμα για τη μη χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αυτή θα είναι η προσεχής Τρίτη 21 Μαϊου.

Εισαγγελέας που θα προτείνει προς τους αρεοπαγίτες ορίστηκε μάλιστα η ίδια η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου επικαλείται στο έγγραφο της για αναίρεση της απόφασης του δικαστικού συμβουλίου του Βόλου, 3 παλαιότερες γνωμοδοτήσεις της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, που ξεκινούν από το 1993 και φθάνουν ως το 2011 και πρόσφατη δημοσίευση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, ότι και οι πολυισοβίτες εφόσον έχουν εκτίσει συγκεκριμένο χρόνο κράτησης, δικαιούνται και αυτοί άδειας.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. κοπηκα στις εξετασεις . ζητω συγνωμη στους κ κ SERIAL KILLERS και ΣΙΑ για την γνωμη που εξεφρασα σαν φορολογουμενος πολιτης σε αυτην την χωρα.

  2. ας βγαλουμε απο την φυλακη ΤΟΥΣ ”κυριους κυριους” ΦΟΝΙΑΔΕΣ serial Killers για να αποδειξουμε στην κοινωνια, το επιπεδο της ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΜΑΣ.

  3. φυτεψτε του μια 9αρα στο δοξα πατρι να παει στο διαολο ο σιχαμενος

Comments are closed.