Τεράστιος Τσιτσιπάς: Νίκησε με ανατροπή τον Τζόκοβιτς

Κοινοποίηση:
720_688003_4ad2a85b0d-96f46305f8830767

Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε 2-1 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championships, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ράφα Ναδάλ – Καρέν Χατσάνοφ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς έφτασε στον θρίαμβο επί του Σέρβου άσου με ανατροπή. Έχασε το πρώτο σετ με 6-3, ωστόσο, πήρε το δεύτερο στο τάι μπρέικ (7-6). Στο τρίτο σετ ο Έλληνας άσος επικράτησε του Τζόκοβιτς με 6-4 και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. καλα ρε μεγαλε ειναι ο μονος που μας δουλευη? ολοι τα λαμογια το ιδιο κανουν

  2. ό,τι νάναι τα συριζόμπαλα… κατά που πέφτει η βόρεια ματσεντόνια σύντροφοι;;;;

  3. Εδω ο κοσμος χανεται πηγε να παρει την συνταξη του και πηρε απο τα τρια το μακρυτερο τουλαχιστον ο Συριζα ειχε δωσει και μια αρκετα καλη ενισχυση στην συνταξη περιπου 300 ευρω στους χαμιλοσυνταξιουχους,αλλα ο πολιτικος απατεωνας ο χειροτερος των χειροτερων πρωθυπουργος μετα την μεταπολιτευση που ειχε ταξει οτι αυτο το βοηθημα θα το συνεχισει και αυτος,αλλα δυστυχως μας εδωσε,την…… υποσχεση οτι θα μας κουβαλησει μερικες χιλιαδες λ@θρομεταναστες που χρειαζοντε σιτιση και θα πρεπει να τους φτιαξουμε και καταλυματα φιλοξενιας τα λεγομεναhot spot σε ολη την χωρα και τα λεφτα των συνταξιουχων…….θα πανε ολα εκει,παλι καλα που …..πηραμε και αυτη την μικρη συνταξη των 415 ευρω Αλλα …..ευτυχως που πηγε και……. χειροκροτησε τον Τσιτσιπα που μας….εκανε ……”υπεριφανους” επειδη …..ολοι μας…… ασχολουμαστε με το……. Τενις,με λιγα λογια εαν απο την λεξη Τσιτσιπα αφαιρεσουμε το πρωτο Τσι μενει η λεξη Τσιπα την οποια αγνωει ο κυριος ……….πρωθυπουργος, που να μας κοβονταν το χερι που πηρε με τα ψεματα την ψηφο μας

  4. Ο Κούλης τον έκανε σύμβολο της εθνικής παρακμής που πάτο δεν έχει δει ακόμα

Comments are closed.