Τεράστια πουστι@ από τον Ερντογάν – Έτσι συγκεντρώνει μισθοφόρους και τους στέλνει στην Λιβυή!

Κοινοποίηση:
erntogan

Οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις ασκούν έντονη πίεση στα στοιχεία των τρομοκρατικών οργανώσεων και των μισθοφόρων που βρίσκονται υπό τις διαταγές τους στην επαρχία Χασάκα και Ράκκα, για να τους αναγκάσουν να ενταχθούν στις τρομοκρατικές ομάδες του Ερντογάν στη Λιβύη και να συμμετάσχουν σε μάχες που διεξάγονται εκεί, γράφει το συριακό πρακτορείο ειδήσεων.

Πολιτικές πηγές ανέφεραν σε ανταποκριτή του Sana, ότι οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής σκόπιμα μειώνουν δραματικά τους μισθούς των μισθοφόρων τους που δεν έδειξαν προθυμία να πάνε στις μάχες της Λιβύης.

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

Συγχρόνως καταφεύγουν σε αναγκαστικές προσλήψεις από τις φυλακές που δημιουργήθηκαν από τον τουρκικό στρατό και τις τρομοκρατικές οργανώσεις, στο έδαφος της Συρίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και το ελληνικι κιβαιρνοισει αφήνει αυτά τα καράβια και τα αεροπλάνα να περνούν ανενόχλητα από την Ελληνική επικράτεια, ανάθεμα τους πουλημένους χέστηδες.

Comments are closed.