Τα χουν χάσει! Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Δεν χάσαμε στις εκλογές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tasia-xristodoulopoulou

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής κλήθηκε να σχολιάσει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου όταν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσίαζε ο Αντώνης Σρόιτερ. Η αντιπρόεδρος της Βουλής και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχαν έναν έντονο διάλογο για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Άδωνις Γεωργιάδης: Είπατε ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε πρωτοφανής συσπείρωση στο ΣΥΡΙΖΑ. Πήρατε 24%. Δηλαδή πόσο θα παίρνατε;
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Σε σχέση με πριν. Δεν το ξέρω κ. Γεωργιάδη. Τώρα με καλείτε να απαντάω μεταφυσικά. Μπορεί αυτό να ήταν έτσι κι αλλιώς. Κοιτάξτε να δείτε. Ήττα δεν μπορούμε να την πούμε.
Α.Γ.: Άρα πετύχατε μια νίκη. Μην σας το χαλάσω. Άρα δεν κατάλαβε ο λαός.
Τ.Σ.: Όχι λέω πως δεν είναι ήττα με την έννοια ότι ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα του τελευταίου μήνα άκουσε το πρόγραμμά μας, εμπνεύστηκε από αυτό, το ενέκρινε και δεν ήτανε ο χρόνος επαρκής για να διοχετεύσει το θυμό του αλλού… Δεν κερδίσαμε, δεν χάσαμε αυτά είναι πολύ απλοϊκά. Πρέπει να βλέπουμε το βάθος των πραγμάτων και είναι δεδομένο πως έρχονται και οι εθνικές εκλογές.

Όταν δε ο Αντώνης Σρόιτερ τη ρώτησε αν το αποτέλεσμα είναι ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Λέω πως δεν θα το εισπράξουμε ως ήττα του πολιτικού μας σχεδίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Η ΤΑΣΙΑ Η ΖΑΡΩΜΕΝΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

  2. Πιο πλισέ μούρη δεν υπάρχει, αυτή και ο Σόρος. Στις εθνικές δεν θα πάρει τόσο, επίσης οι γύφτοι και οι αλλοδαποί μπορεί να είναι πολλοί περισσότεροι απο ότι νομίζουμε, όταν λέμε αλλοδαπούς εννοούμε και τους Αλβανούς που μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα απο το 1990. Μας έχουν πνίξει τα σκατά με λίγα λόγια. Νομίζω πως στις εθνικές θα φάνε την πραγματική φόλα οι συριζαίοι. Ας είμαστε αισιόδοξοι, μπορεί και να ψοφήσει μέχρι τότε απο δηλητηρίαση ψυχοφαρμάκων, γιατί θα τα παίρνει με το τσουβάλι.

  3. Βελοπουλο ψηφισε φιλε.Εξυπνο ανθρωπο και ευλογημενο.Για να καταλαβεις απο ολο τον κοσμο αυτον διαλεξε ο Χριστος να πουλησει τις επιστολες του.

  4. Δικιο εχει η …..ακατανόμαστη. Δεν ειναι ήττα το 23% μετα απο οσα εκαναν. Καταλαβετε το!! Μετα απο την μεγαλύτερη προδοςια που εκαναν στο θεμα της Μακεδονίας μας, την μεγαλύτερη στην ιστορία της Ελλαδας, που αριθμεί πολυ πιο πάνω απο 10.000 χρονια, πήραν 23%. Το καταλαβαινετε;;; Ουτε 5% δεν επρεπε να πάρουν. Σταματήστε να μιλάτε για ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και αρχίστε να μιλάτε για ήττα του Ελληνικού λαού, απο το ξερό του το κεφαλι βεβαια. Και ο άλλος ο κ…..θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών…κι αυτος πολυ μεγαλο ποσοστο πηρε. Και έμειναν εξω πατριωτικά κόμματα και κινήματα, οπως ο Μαρίας, ο Κολλάτος κλπ. Ντροπή μας!!

    1. Καλα οσα λες,αλλα σκεψου ποσες χιλιαδες λαθραίοι που εγιναν ξαφνικα ελληνες και ψηφισαν ολοι τσιπρα,σκεψου τους γυφτους που συσσωμο το γυφταριο εριξε την ψηφο του,σκεψου τους κάθε λογοις ανωμαλους,ολοι αυτοι ανεβασαν τα ποσοστα του συριζα.

  5. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΜΠΑΜΠΟΓΡΙΓΙΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΜΑΜΑ ΘΣ ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΙ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΟΛΟΓΡΙΑ! ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗΣ.

  6. Σε αυτό πάντως η μπαρμπαΤασία έχει δίκιο. Φυσικά και ΔΕΝ είναι ήττα όταν ξεπουλάς συθέμελα όλη την Ελλάδα όταν αναγκάζεις σε μετανάστευση 1.000.000 Ελλήνων, και παίρνεις 25%. Έπρεπε να πέσει κάτω του 5% για να θεωρείται ήττα. Αν συμπεριλάβουμε στους πνευματικά ανάπηρους και όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΝΔ και ΧΑ τότε θα καταλάβουμε ότι ζούμε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΡΑΜΑ σαν λαός. Σε 400 χρόνια πάλι θα δούμε φως…

    1. Εσυ απο μονος σου εισαι ενα δραμα.

    2. τι λες μεγαλε γκουρου εσυ, εμεις ψηφισαμε χρυση αυγη, σε τι καταστρεψαμε την ελλαδα, κλεψαμε? προδοσαμε? τι μας βαλεις μαζι me το εγκληματικο τοξο? για πες μας εσυ τι ψηφισες να κανουμε μια συγκριση του δικου μας εγκεφαλου με του δικου σου του Αινσταιν, περιμενω.

  7. Τί λές μωρή κωλόγρια σιχαμερό εκτρωμα.Πήγαινε νά βρής τούς φίλους σου λάθρους πού λιάζο-
    ζονται στήν Ομόνοια καί νά ξέκουμπισθείτε καί νά πάτε κατά διαβόλου γιά νά ξεβρωμίσει
    η Ελλάδα.
    Γιάννης

  8. “ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ” Σύντομα θα έχεις χρόνο να λιάζεσαι και εσύ ………!!!!!!!!!!!

Comments are closed.