Τα πιο fake ζώδια – Προσποιούνται ότι νοιάζονται για τους άλλους

Κοινοποίηση:
cfaf1c_zodia

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που πραγματικά δίνονται στους άλλους και ενδιαφέρονται για το τι κάνουν, πώς πέρασαν τη μέρα τους. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα που ναι μεν σε ρωτούν τι κάνουν και πώς τα πας, αλλά πραγματικά δεν δίνουν δεκάρα.

Όλη αυτή η συμπάθεια και το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα προβλήματά σου, είναι προσποιητά και το κάνουν απλά για να δείξουν πόσο καλοί και συμπονετικοί είναι. Κατά βάθος βαριούνται που σε ακούνε και θα προτιμούσαν να είναι και να κάνουν κάτι άλλο. Ποια ζώδια είναι αυτά;

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν έχει την ενέργεια και τον χρόνο να σε ακούσει. Μπορεί να σε ακούει, ωστόσο, εκείνη την ώρα σκέφτεται κάτι άλλο. Πώς πήγε το κολύμπι το μεσημέρι, πόσα χιλιόμετρα έτρεξε, τι θα κάνει αύριο μετά τη δουλειά. Το πραγματικό του ενδιαφέρον είναι μόνο για λίγους, οπότε εάν δεν ανήκεις σε αυτούς, ας το καλύτερα.

Παρθένος

Η Παρθένος δεν έχει υπομονή και δεν μπορεί να σχετίζεται με ανθρώπους που δεν υπολογίζει, άλλωστε είναι ένα από τα ζώδια που δεν θέλει πολλά πολλά με τους γύρω του. Δεν θα κάτσε ποτέ να ακούσει τα προβλήματα σου γιατί απλά δεν νοιάζεται. Εάν το κάνει και έχει διαφορετική άποψη από αυτά που λες, θα στο πει στα ίσα και με σκληρό τρόπο. Μην πεις καν στον κόπο να πεις τα προβλήματά σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, που μπορεί να εξαφανιστεί και χωρίς εξηγήσεις, θέλει να σου λέει για τα δικά του προβλήματα αλλά δεν έχει και πολλή όρεξη να ακούει τα δικά σου. Θα σε ακούσει στην αρχή και στη συνέχεια θα αλλάξει το θέμα γιατί έχει να πει κάτι που νομίζει ότι είναι καλύτερο.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει να δίνει την εντύπωση πως νοιάζεται για τους άλλους, έχοντας μια θετική στάση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν είσαι πολύ καλός του φίλος, απλά θα σε ακούσει, θα σου δώσει δυο συμβουλές (του αρέσει αυτό) και θα συνεχίσει. Δεν θα νοιαστεί πραγματικά για εσένα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: