Τα παράτησε όλα και έγινε ιερέας! Η συγκλονιστική μαρτυρία του μοναδικού επιζώντος μαθητή από την τραγωδία των Τεμπών! Πως είναι η ζωή του σήμερα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tragwdia_temph

Η συγκλονιστική ιστορία του μαθητή που επέζησε από την τραγωδία των Τεμπών! Τα παράτησε όλα και έγινε ιερέας!

Το ημερολόγιο έγραφε 13 Απριλίου 2003, όταν ολόκληρη η Ελλάδα «πάγωσε» στο άκουσμα ενός από τα πιο συγκλονιστικά τροχαία δυστυχήματα των τελευταίων ετών. Ηταν γιατί 21 παιδιά είχαν χάσει τη ζωή τους.

Μεταξύ των επιζώντων ο μικρός τότε Μακάριος Λιακόπουλος, ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα θα αφιερωθεί για πάντα στον Θεό και θα χειροτονηθεί αρχιμανδρίτης.

Ολα άλλαξαν για εκείνον μετά το τροχαίο, αφού όταν σώθηκε ήρθε πιο κοντά με την εκκλησία και η πίστη του δυνάμωσε.

Μόλις πριν από δύο ημέρες, την Κυριακή των Βαΐων, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας, ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του π. Μακαρίου Λιακόπουλου, τον οποίο στο τέλος χειροτόνησε σε αρχιμανδρίτη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το πώς “σκέφτεται “ ο Θεός δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Το παιδί που σώθηκε θώρησε οτι πρέπει να είναι ευγνώμων στο Θεό και αφιέρωσε την ζωή του σε αυτόν. Και νομίζω οτι έπραξε απολύτως σωστά. Μη θέλουμε όλα να τα εξηγήσουμε με την λογική. Με τον Θεό η λογική πάει περίπατο. Διαφορετικά πάντα ο Θεός θα είναι ο “προβληματικός“ και εμείς τα “εξυπνοπούλια“. Λίγη πίστη και ταπείνωση λοιπόν δεν βλάπτει.

    1. Εσένα ρε φίλε μπορεί να μην σε βλάπτει. Εμένα με βλάπτει. Ρε σονυ και ντε να πιστέψουμε επειδη το θεωρείτε εσεις σωστό. Σέβομαι ότι γουστάρεις να πιστευεις κάπου και φυσικά η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανών αλλά ρε φίλε είναι πρόβλημα μας εμείς οι υπόλοιποι που δεν πιστεύουμε σε θεούς και δαίμονες. Σεβαστείτε το επιτέλους. Α και κάτι άλλο, δεν είμαι αριστερός.

  2. Δηλαδη τι ? Ο θεος τον βοηθησε αυτον αλλα τους αλλους γιατι οχι ? Παπαριες……

Comments are closed.