Τα μυστικά των διασήμων που έμειναν κρυφά για χρόνια!

Κοινοποίηση:
TRAVOLTA

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα μυστικά που οι σταρ φρόντισαν να μην αποκαλυφθούν για χρόνια.

Ο Lance Armstrong ηταν ντοπαρισμενος

Φήμες κυκλοφορούσαν επί χρόνια ότι ο δημοφιλής Αμερικανός ποδηλάτης χρησιμοποιούσε απαγορευμένες ουσίες. Μετά από χρόνια διαψεύσεων όμως έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης το 2013 σε συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, όπου ο ίδιος ο Armstrong ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε διάφορες ουσίες και ορμόνες για να “ξεγελά” τους ελέγχους αντιντόπινγκ.

Ο John Travolta μπορει και να προτιμα αντρες

Ο μεγάλος καρδιοκατακτητής John Travolta έκαψε πολλές καρδιές στα νιάτα του. Πλέον όμως κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Λέγεται ότι είχε δεσμό με τον Τom Cruise. Ο πιλότος του επίσης ισχυρίζεται ότι είχε έξι χρόνια σχέση με τον διάσημο ηθοποιό.

TRAVOLTA

Η Catherine Zeta-Jones υποφέρει με διπολική διαταραχή

Επί χρόνια όλες οι γυναίκες ζήλευαν τη σταρ του Zorro: εξωτική ομορφιά, αξιοζήλευτη καριέρα και τέλεια οικογένεια. Το 2011 όμως τα πάντα γύρω της κατέρρευσαν, ο άντρας της αρρώστησε με καρκίνο και εκείνη μπήκε σε ψυχιατρική κλινική για διπολική διαταραχή την οποία έκρυβε επιμελώς μέχρι τότε.

ZETA

Η Hillary Clinton είναι bisexual

Το 2015, η Yoko Ono αποκάλυψε ότι τη δεκαετία του ’70 τα είχε με την Hillary Clinton. Γνωρίστηκαν σε πορεία διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στον Βιετνάμ αλλά γρήγορα οι σχέσεις τους προχώρησαν σε άλλο επίπεδο. Η Gennifer Flowers, επίσης, υπουργός του Bill Clinton, ισχυρίζεται κι εκείνη ότι η Hillary είναι bisexual.

KLINTON

Ο Bruce Jenner ένιωθα πάντα γυναικα

Παρόλο που η Caitlyn Jenner αποκάλυψε στο Vanity Fair ότι από μικρή ήξερε ότι ήταν γυναίκα, εμείς το μάθαμε σχετικά πρόσφατα. Ο Jenner ξεκίνησε να παίρνει ορμόνες τη δεκαετία του ’80 αλλά περίμενε 30 ολόκληρα χρόνια για να αλλάξει φύλο.

Ο Schwarzenegger εχει παιδι εκτος γαμου

Η πολιτική καριέρα του πρώην bodybuilder και ηθοποιού έληξε το 2011 όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε παιδί εκτός γάμου με την οικονόμο του Mildred Baena. Ο γιος του, Joseph Baena, γεννήθηκε το 1997, και η ύπαρξή του παρέμεινε κρυφή επί 14 χρόνια. Μόλις μαθεύτηκε ο γάμος του με τη Maria Shriver έλαβε τέλος μετά από 25 χρόνια.

 

Ο Tiger Woods ειναι εθισμενος στο σεξ

Κι άλλος ένας σταρ που την πάτησε λόγω απιστίας. Ο διάσημος Αμερικανός γκόλφερ Tiger Woods ήταν παντρεμένος με το μοντέλο από τη Σουηδία, την Elin Nordegren, και είχαν δύο παιδιά. Κάποια στιγμή αποκαλύφθηκε ότι ο Woods είχε τουλάχιστον 19 ερωμένες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομέμης και της πορνοστάρ Joslyn James.

Ο Wayne Gretzky εχει προβλημα με το τζογο

Το πρόβλημα με το τζόγο που έχει ο Wayne Gretzky αποκαλύφθηκε το 2006 όταν η γυναίκα του και μερικοί από τους πιο στενούς του φίλους μπλέχτηκαν σε μια σκευωρία αθλητικού τζόγου. Παρόλο που δεν κατηγορήθηκαν, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ήταν μπλεγμένος και ο Wayne Gretzky κι ότι έβαζε τη γυναίκα του να στοιχηματίζει στη θέση του. Από τότε όλοι πιστεύουν ότι ο Gretzky είναι εθισμένος στο τζόγο.

Η Charlize Theron δεν ειχε δοντια

Όλοι γνωρίζουν ότι η Theron πέρασε μια πολύ άσχημη παιδική ηλικία με ένα βίαιο πατέρα τον οποίο δολοφόνησε η μητέρα της σε αυτοάμυνα. Η διάσημη ηθοποιός άργησε επίσης να αποκαλύψει ότι μέχρι τα 11 της δεν είχε δόντια καθώς είχαν σαπίσει από κάποια φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε.

THERON

reporter.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: