«Τα επεισόδια αμαυρώνουν τη μνήμη του Αλέξανδρου,… Αν ζούσε θα τα αποδοκίμαζε», λέει η μητέρα του Γρηγορόπουλου

Κοινοποίηση:
1

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται την Πέμπτη από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια και η ΕΛ.ΑΣ. είναι σε επιφυλακή για τον φόβο επεισοδίων.

Η μητέρα του Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, στέλνει το δικό της μήνυμα, τονίζοντας ότι τα επεισόδια αμαυρώνουν τη μνήμη του παιδιού της.

«Αν ζούσε ο Αλέξανδρος θα τα αποδοκίμαζε, είμαι σίγουρη. Δεν θα ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με βιαιοπραγίες και καταστροφές», δήλωσε στον ΑΝΤ1. «Σπιλώνουν με τη συμπεριφορά τους τη μνήμη του Αλέξανδρου και θίγουν, κατ’ επέκταση, την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μας», συμπλήρωσε.
«Το παιδί μου δεν ήταν παραβατικό. Η παραβατικότητα προέκυψε από την υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου Κορκονέα. Θυμάμαι τη ρήση του Γκέμπελς “Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, συκοφαντείτε”», συνέχισε η Τζίνα Τσαλικιάν. «Ο Αλέξανδρος ήταν ένα παιδί χαρούμενο, ευχάριστο, ευαίσθητο, γενναιόδωρο. Ηταν πολύ αγαπητός στους φίλους του. Είχε πάρα πολλούς φίλους και ήταν ένα παιδί- δυστυχώς, τελικά- πολύ αθώο και πολύ καλοπροαίρετο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΙΤΕ κυρια μου για το παιδι σας και κανεις αλλος.μην ριχνετε τις ευθυνες αλλου..και μην κανετε ηρωα τον γιο σας γιατι δεν ηταν.εγω δεν ειδα ποτε παιδια που δουλευουν πχ στην λαικη η στα χωραφια να τρεχουν στις πορειες γιατι δουλευουν για τον επιουσιο.συνηθως κακομαθημενα πλουσιοπαιδα δηθεν ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΑΥΤΑ..αν σε πιασει η αστυνομια δηλωνεις αριστερος και δεν σε πειραζει κανεις.παιδι που μεγαλωνει σωστα ηθικα χριστιανικα δεν τρεχει σε πορειες ουτε καταστρεφει ξενες περιουσιες..

  2. Την τιμη της αριστερης οικογενειας που αμολυσε τον Αρμενο μουλο να προκαλει καταστροφες στην κοινωνια την ξερουμε
    250 χιλιαδες ευρω περιπου πηρε η Αρμενισα αντι να παει φυλακη και να πληρωσει τις ζημιες του . Σε καλη μερια αριστερα αποβρασματα .
    Πηραν τοσα αυτοι που εχασαν τις οικογενειες τους στο Ματι;;;;;;;;;

Comments are closed.