Τα αρχαιολογικά ευρήματα που “έθαψαν” οι Σκοπιανοί γιατί αποδεικνύουν ότι Μακεδόνες είναι μόνο οι Έλληνες! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
DSC_0224-min-480x321

Σκόπια: Η κυβέρνηση του πρώην πρωθυπουργού, Νίκολα Γκρούεφσκι δεν έδειξε ποτέ ενδιαφέρον, την εποχή που εξουσίαζε, να ερευνήσει περαιτέρω τον αρχαιολογικό χώρο στο Ισάρ Μαβρίντσι (όπου εντοπίζεται η αρχαία μακεδονική πόλη ΙΔΟΜΕΝΑΙ).

Μόνο ένα ενδιαφέρον υπήρξε από τον τότε αρχαιολόγο Πάσκο Κούζμαν, και αυτό, για τη νεκρόπολη, ότι μπορεί να κρύβει τον τάφο του …Μεγάλου Αλεξάνδρου, τίποτε άλλο…

Η περιοχή βρίθει από ελληνικές επιγραφές και εκείνο το μάρμαρο με την επιγραφή «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΡΧΩΝ» έχει μια σημασία που δεν είναι γνωστή σε εμάς, γράφει το σλαβικό Denesen.mk.

Αλλά ας δούμε αυτόν τον αρχαιολογικό χώρο που αφέθηκε στην τύχη του, εξαιτίας του ότι δεν ‘ενδυνάμωνε’ την ιδεολογία του Γκρούεφσκι, περί «μακεδονικής εθνότητας».

11

1

2

3

4

5

7

8

9

10

6

13

12

Πηγή:Βαλκανικό Περισκόπιο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΥΓΝΏΜΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΩ ΚΑΛΆ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΊ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΊ ΟΙ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΜΕΤΆ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΘΑ Σ ΤΕΛΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΊΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΡΊΝΕΙ ΤΙ ΣΌΙ ΕΘΝΙΚΌΤΗΤΑ ΈΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!

  2. Η ΑΝΘελληνις υπουργος πρωτοστατει στη συγκαλυψη
    που ειναι η αμφιπολη???? που ειναι τα αγαλματα???
    τρεις (3) νταλικες εφυγαν νυχτα …. αλλα “αυτο δεν εγινε ποτε”

  3. oi ΕΛΛΗΝΕΣ? ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? …… ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ?……..

Comments are closed.