Τί να σε ρωτήσουν ρε Μπράτη;; Πότε θα κάνεις παιδιά; «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ο Άγγελος Μπράτης υποδέχθηκε σήμερα στο ατελιέ του τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε ανοικτά στο Dot για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι.

«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα.

Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σκατά από σκατά για σκατά! Ο πολιτισμός της χέστρας!

  2. Κατ’ αρχας αυτο το “ο κοσμος εχει προχωρησει”, ειναι ανεκδοτο. Παντου επικρατει παρανοια, ανωμαλια και ζουμε μια περιοδο κοινωνικης παρακμης, αρα δεν εχει παει μπροστα. Αριστερα, δεξια, πισω, η στο γκρεμο, μπορει, σιγουρα ομως οχι μπροστα.Οπως και για τον ισχυρισμο σας οτι επειδη εισαστε gay δεν ασχολουνται μαζι σας, εχω να πω οτι ειδικα τα σοσιαλ μιντια εχουν κατακλυστει απο ανθρωπους του τυπου “γονεας δυο”, κοινως ομοφυλοφιλους,οποτε ουτε αυτο ισχυει. Μηπως απλα ειστε αντιπαθης?

  3. Ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει λέει… Η γνωστή καραμέλα της νέας εποχής. Ναι και εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως τραίνο και πρέπει να σέβονται οι άλλοι τον αυτοπροσδιορισμό μου. Ρε άντε και…

  4. Πέφτω από τα σύννεφα. Γκέι ο Μπράτης; Δεν του φαινόταν καθόλου. Μιλάμε η αποκάλυψη της 10ετίας.

  5. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΔΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ Ψ@ ΛΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ Κ@ ΛΟ ΤΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ.

  6. Ο γνωστός σχεδιαστής, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε ανοικτά στο Dot για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι..,.,.

    Δεν το πιστευω ..,αυτος ο παλικαρος με τακουνια και ζαρντιερες ειναι πισωγλεντης ?
    ΑΔΥΝΑΤΟΝ

Comments are closed.