Τέλος το Τατουάζ – Όλο το παρασκήνιο της απόφασης

Κοινοποίηση:
τέλος-το-τατουάζ

Το Τατουάζ δεν θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά

Πρόκειται για μια από τις σειρές με την υψηλότερη τηλεθέαση. Όμως δεν πρόκειται να συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά. Η τελική απόφαση πάρθηκε από την τριάδα των δημιουργών, τον Ανδρέα Γεωργίου (παραγωγός, σκηνοθέτης, πρωταγωνιστής), τον Κούλλη Νικολάου (πρωταγωνιστής, παραγωγός) και την σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου μετά από συνάντησή τους το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου.

Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις και των τριών επί μήνες για εάν η σειρά θα έπρεπε να συνεχιστεί ή όχι. Και το σκεπτικό ήταν να μην συνεχιστεί ώστε να μην κουράσει και να υπάρχει απόλυτος σεβασμός προς τους τηλεθεατές.

Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου

Αντρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr μετά το πάρσιμο της απόφασης ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με την διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος Κώστα Σούσουλα αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού Δήμητρα Κωστοπούλου. Εν συνεχεία και για να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί»  αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο συνεργασίας των δημιουργών με τον Alpha ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου το καλοκαίρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: