Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Μαζί στην αποφοίτηση της κόρης της, αλλά και του αδελφού του Πάρη! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
α

Με άψογο chic look η Τάμτα βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής όπου έγινε η τελετή αποφοίτησης γνωστού κολλεγίου! Η Τάμτα ήταν συγκινημένη αφού η αγαπημένη μοναχοκόρη Άννυ πήρε το πτυχίο της και η διάσημη τραγουδίστρια την καμάρωσε με την τήβενο και το πτυχίο της στα χέρια! Στην ίδια εκδήλωση ήταν και  ο επιχειρηματιας Πάρης Κασιδόκωστας, όχι μόνο για να συνοδεύσει την αγαπημένη του αλλά και για να καμαρώσει τον αδελφό του  Νικόλαο Αλέξανδρο που πήρε το πτυχίο του την ίδια μέρα με την κόρη της Τάμτα!

Η τελετή αποφοίτησης έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Τόσο η Τάμτα όσο και ο Πάρης δεν έκρυβαν τη χαρά και την περηφάνεια τους για την πρόοδο των δικών του ανθρώπων! Να σημειώσουμε ότι ο Νικόλαος – Αλέξανδρος είναι γιος του Γρηγόρη Κασιδόκωστα από την σχέση του με τη Ράνια Κορομηλά.


Μαριλού Δασκαλάκη Τάμτα Χάρης Δασκαλάκης

Χάρης Δασκαλάκης Πάρης Κασιδοκωστας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. O ” ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ” EXEI AΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . Η ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ , ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ . ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΠΑΡΙΣ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ SHOW BIZ (Π@@@@ΡΙΟ ) ;

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΗΜΕΔΑΠΑ ΤΙ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΛΕΜΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ

    ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΡΟΤΣΑ

    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΟΤΟΥΡΚΑΛΑ ΜΑΦΙΟΖΑ

Comments are closed.