ΣΟΚ για τον Κυριάκο Βελόπουλο: “Είναι άβγαλτος και πρωτάρης από την μέθη της εξουσίας”

Κοινοποίηση:
velopoylos

ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΑΙΡΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος Δανειοληπτών:

Ελληνίδες και Έλληνες Οικογενειάρχες.

 

Στις Ευρωεκλογές του 2019 ο ελληνικός λαός παρόλη την πόλωση ψήφισε την εκπροσώπηση της πατρίδας μας στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

 

Το Κόμμα Δανειοληπτών σάς ζήτησε να στηρίξετε το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την Ελληνική Λύση και όπως φαίνεται με αυτή σας τη στήριξη εξασφάλισαν την είσοδό του στην Ευρωβουλή με 1 έδρα. 
Η Ελληνική Λύση σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις παρουσιαζόταν με ένα ποσοστό της τάξης του 2,6% έως 3,4% και όπως φαίνεται από το τελικό 4,18% που πήρε, η στήριξή μας ήταν άκρως αποτελεσματική.

 

Ως Κόμμα Δανειοληπτών έχουμε εξηγήσει ότι αδυνατούμε να κατέλθουμε αυτόνομοι στις Εθνικές Εκλογές γιατί δεν έχουμε κανενός είδους ενίσχυση ούτε από τα μέλη μας που είναι δανειολήπτες χτυπημένοι από την κρίση, αλλά ούτε από διαπλεκόμενα συμφέροντα, που θα ζητήσουν ανταλλάγματα σε περίπτωση που καλύψουν αυτά τα έξοδα.


Για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν πρόκειται όμως να συνεργαστούμε με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και Αίρουμε τη στήριξή μας σ’ αυτόν για δύο λόγους:

 

Πρώτο: Δεν υπάρχει προγραμματική σύγκλιση στο θέμα της διαχείρισης των κόκκινων δανείων και γενικότερα της πολιτικής αντιμετώπισης της Νόμιμης Τραπεζικής Τοκογλυφίας.

 

Και Δεύτερο και κυριότερο: η Ελληνική Λύση και προσωπικά ο κ. Βελόπουλος επέδειξαν -έτσι άβγαλτοι και πρωτάρηδες όπως είναι από τη… μέθη της εξουσίας- τη γνωστή συμπεριφορά αλαζονείας, ενώ παράλληλα χρησιμοποίησαν και αθέμιτες συκοφαντικές μεθόδους για να μην αναλάβουμε την κοινοβουλευτική ομάδα του ενιαίου κόμματος υπό τον Πρόεδρό μας Γιώργο Μπαρτζώκη με την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια, ως απόρροια αυτής της συνεργασίας, αφού ο Κυριάκος Βελόπουλος εκλέχθηκε ευρωβουλευτής όπως ήταν η συμφωνία μας .

 

Επειδή
Δεν είμαστε ούτε δορυφόροι ούτε λαγοί ούτε τρέιλερ οποιουδήποτε συστήματος ή κόμματος,

 

Επειδή
Οι ψηφοφόροι μας θέλουμε να ψηφίζουν θέσεις και λύσεις και προπαντός όταν ψηφίζουν Κόμμα Δανειοληπτών να βγαίνει Κόμμα Δανειοληπτών και όχι ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που θα αποφασίσει η ηγεσία. Τακτικές που γνωρίσαμε πρόσφατα με γνωστά αποκόμματα που έγιναν όργανα του συστήματος με αντάλλαγμα τις καρέκλες της εξουσίας. Αποκόμματα που ο κυρίαρχος λαός έστειλε σπίτι τους οριστικά και αμετάκλητα. Τη ίδια τύχη φυσικά θα έχει και το Κόμμα του κ. Βελόπουλου αν πορευτεί με τον τρόπο που επέλεξε.
Σας καλούμε να ψηφίσετε κόμματα που στο πρόγραμμά τους να έχουν:

 

1) Δέσμευση ότι οι δανειολήπτες θα αποπληρώνουν τα δάνεια με βάση τη σημερινή εμπορική αξία των ακινήτων και όχι με τις φουσκωμένες τιμές της προ κρίσεως μετα-χρηματιστηριακής εποχής.
2) Δέσμευση ότι θα διαγράφονται οριστικά οφειλές σε νοικοκυριά που αδυνατούν λόγω οικονομικής κατάστασης (ανεργία, προβλήματα υγείας κ.λπ.) να αποπληρώσουν τα δάνειά τους.
3) Δέσμευση ότι το υπόλοιπο των δανείων θα υπολογίζεται από μηδενική βάση με ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ΟΧΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ επιτόκια. Επιτόκια δηλαδή που δεν θα είναι μεγαλύτερα κατά 20% από το επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) ή από το εκάστοτε Εξωτραπεζικό Επιτόκιο της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

 

Ελληνίδες και ‘Ελληνες Οικογενειάρχες Δανειολήπτες.

 

Το Κόμμα Δανειοληπτών θα συνεχίσει με ΕΝΤΙΜΟ τρόπο την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2016.
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ.

 

Θα ακολουθήσει αναλυτική συνέντευξη Τύπου για την άρση της συνεργασίας με την Ελληνική Λύση. 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Πρόσεξες ότι τη δήλωση την έκανε το κόμμα απρόσωπα;

  2. Ο μιστερ “οι αλβανοι ειναι αδερφια μασ” και “δεν ειναι προδοτεσ αυτοι που υπεγραψαν την συμφωνια των Πρεσπων” μην αγχωνεται πολυ γιατι παλι στην ανυπαρξια ειναι με ποσοστα καμμενου..

  3. Μισό λεπτό για να καταλάβω: αυτά μας τα λέει το κόμμα ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ. Οι δανειολήπτες έκαναν κόμμα. Και μας λένε τι να ψηφίσουμε. Μάλιστα. Η εγγύηση σε όλο της το μεγαλείο. Είπε ο γάιδαρος (με χρέη κι από πάνω) τον πετεινό κεφάλα.

    Μάλιστα.

  4. Ο Βελοπουλοs εχει καταδικαστει με αμετακλητη αποφαση του Αρειου Παγου για υπαιξερεση χρηματικου ποσου 1.440.000 ενα εκατομμυριο τετρακοσιεs σαραντα χιλιαδεs δραχμεs!
    Ο Κυριακοs Βελοπουλοs καταδικαστηκε σε 4 μηνεs φυλακιση με (3)τριετη αναστολη για υπαιξερεση!
    Εν συνεχεια ο τοτε πολιτευτηs προσεφυγε στον Αρειο Παγο αλλα το ανωτατο δικαστηριο με την υπ αριθμ 325/2000 αποφαση του Απερριψε την απο 24 Μαιου αιτηση του και Η ΠΟΙΝΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ!!!

    Υποψηφιοs με την Νεα Δημοκρατια ο αδερφοs του Κυριακου Βελοπουλου!

    το αφραγκοπψωρογιδο καμπαλιστηs αντιχριστιανοs το κλεισανε στο πτηνο στην σουιτα 13 για τα πετσινα κουβετιανα…αηρ αηρ αηρ

    1. Γιωργοs Π: Ο αδελφός του Βελόπουλου, ήταν για πολλά χρόνια στην προσωπική φρουρά του βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Καρασμάνη.

  5. Τα ίδια τους λέγαμε τότε και για τον Καμμένο και δεν καταλάβαιναν!!!!!! ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ ΜΟΥΣΧΑΡΟΙ

  6. χιο μεγαλυτερη προπαγανδα απο εσενα μονο ο γκεμπαιλσ ,τι σου εχει κανει ο βελο…
    κ αληθεια να ναι τωρα το θυμηθηκαν σκατα να φανε..
    εξουσια κ αυτοι θελουν μαλιστα τιποτα αλλο ,οταν ακολουθεις δεν επιβαλλεσαι αλλα ξεχασα αυτοι απο το επανω το χωριο ηταν απο ανεκαθεν γαμιαδες

  7. Δε γνώριζα ότι δανειολήπτες στήριζαν Βελόπουλο. Η απόσυρση της στήριξης τους μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει για την Ελληνική Λύση. Οποιος γνωρίζει να μας πληροφόρησει πιο κόμμα θα στηρίζουν πλέον οι μπατακτσήδες, για να μην το ψηφήσουμε.

  8. Μωρε τι μας λετε ;;;; να διαγραφονται τα δανεια αυτων που αδυνατουν να τα πληρωσουν… ;;;;
    Και ποιος θα τα πληρωσει δηλαδη ; αυτοι που δεν πηραν δανεια φυσικα…. αυτοι που με το αιμα τους απεκτησαν οτι απεκτησαν…
    Βρε ουστ απο δω χαραμοφαηδες !!!! Λες και εμεις δεν τα ξεραμε τα δανεια , οταν μας παρακαλουσαν οι τραπεζες ομως λεγαμε οχι , γιατι ξεραμε τι θα ακολουθησει. .

  9. Αλλος ενας αγνος πιτσιρικος σαν τον αμολυντο τσιπρα τον μπομπιρα μας.

  10. Αλοιφές για την φαλάκρα δωρεάν σε όλους!!!!!!….. Και ακραίον για τα παπαρια….

  11. δεν ειναι πρωταρης………..7 χρονια στο ΛΑΟΣ ητανε……….
    απλα επαγγελματιας πατριωτης………….δηλαδη απατεωνας

  12. Με γνώμονα τα λεγόμενα σας ότι στηρίξατε αυτό το πράμα που πουλάει
    “αυθεντικά” χειρόγραφα του χριστού, γίνεται κατανοητό από
    τους πάντες για την εν κρανίο σας τρικυμία.

    1. Έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτε εμένα μου αρέσουν αυτές οι τηλεπωλήσεις κ.λ.π…. Αλλά είναι ο μόνος που έχει πρόγραμμα. Δεν ξέρω αν είναι υλοποιήσιμο, δεν ξέρω αν λέει ψέματα δεν ξέρω το ένα, δεν ξέρω το άλλο κ.λ.π…. Είναι όμως ο μόνος με πρόγραμμα… Πάντα έλεγα ότι το κράτος πρέπει να το βλέπουμε σαν εταιρία. Όλα είναι μάρκετινγκ. Π.χ. Δεν μπορεί να λέγεται ότι τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο είναι τα γαλλικά όταν το πρώτο κρασί στον κόσμο βγήκε εδώ. Έλλειψη μάρκετινγκ… Δεν μπορεί να πληρώνεις στην Κίνα για να πας τα παιδιά σου σε πολεμικές τέχνες και να μην προωθείς το Παγκράτιο παγκοσμίως… Δεν μπορείς να μην εκμεταλεύεσαι τα πνευματικά δικαιώματα από του Ολυμπιακούς Αγώνες κ.α….

      Αδιέξοδο…

      1. Ακριβώς φίλε. Δεν ξέρω τίποτα για κανέναν έτσι κι αλλιώς και ούτε πρόκειται να μάθω τη αλήθεια από τα ΜΜΕ. Ο Βελόπουλος όμως μίλησε με συγκεκριμένες προτάσεις ενώ όλοι οι άλλοι πουλάνε αέρα κοπανιστό. Το ότι δεν έκανε τίποτα όσο ήταν βουλευτής δεν οφείλεται σ´αυτόν αλλά στη ‘δημοκρατία’ του κώλου στην οποία ο βουλευτής λειτουργεί σαν κομπάρσος του κόμματος του χωρίς καμία ουσιώδη εξουσία, γι ´αυτό και παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά.
        Ας υποθέσουμε ότι δεχόταν την προσφορά της ΝΔ για θέση στην Ευρωβουλή. Όλα τα επόμενα χρόνια θα ήταν ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της με δυνατό μισθό συν τα έσοδα από τις εκπομπές του(όπως κάνει ο Άδωνης τόσα χρόνια), μέχρι που σήμερα θα γινόταν ξανά κυβέρνηση με αρχηγό τον Μητσοτάκη. Ωστόσο δεν το έκανε. Και ρωτάω τον οποιονδήποτε. Γιατί δεν το έκανε αφού θέλει μόνο καρέκλα και λεφτά; Το μόνο που έπρεπε να κάνει είναι να γλύφει τον εκάστοτε αρχηγό… Μπορεί να κάνω μεγάλο λάθος αλλά και μόνο για το κράξιμο που έχει φάει από τους πάντες θα τον ψηφίσω όπως έκανα και στις ευρωεκλογές.

        1. Μπρε ο Μπεεε-λος-πουλος θα σας τον φορεσει ασαλιωτο μετα τις εκλογες οπως εκανε ο Μπουλης ο σιχαμενος,αλλα τοσο βουδια πουστε πουνα παρετε χαμπαρρρ τι παιζεται.

          1. Αντιθετως, ο μπούλης έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια όπως λέει ακόμη και σήμερα η ΧΑ και κάτι κακομοίρηδες της αριστεράς. Αυτό τελικά αποδείχθηκε το μεγαλύτερο παραμύθι στον πολιτικό λόγο. Επίσης ο μπούλης είχε πει ευθέως πριν από τις εκλογές ότι θα συνεργαζόταν με τον γερμανοφαγο σημερινό πρωθυπουργό μας. Ο Βελόπουλος με ποιον θα συνεργαστεί αφού όλοι τον βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδι… Και σε τελική ανάλυση σου λέω ότι ναι εγώ είμαι πρόβατο και ενδεχομένως να αποδειχθεί αυτό που λες. Το τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ άκουσον άκουσον που μας τον χώνουν ασαλιωτο από το 74 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ πως το χαρακτηρίζεις;;;

      2. Τι λες ρε billy καραμπουζουκλή.. πας καλά;;;;
        Το πρόγραμμα του Βερόπουλο είναι clopy-paste από την X.A με σαλτσούλες, και στο λογότυπο του κόμματος του έχει βάλει μια εκκλησιαστική γραμματοσειρά… ο άνθρωπος είναι για τα μπάζα το παίζει εξυπνάκιας, “μορφωμένος” και “πτυχιούχος” και μπερδεύει το ειλητάριο με το Ειλατήριο δηλαδή την Πουτσ@ με τη Βούρτσα….

        Δεν με πιστεύεις;;;;; ΔΕΣ ΤΟ… https://www.youtube.com/watch?v=_6sLSadt638

        Εσύ πάντως (από τα γραφόμενα σου) χρυσόψαρο τελείως πρέπει να είσαι !!!

Comments are closed.