ΤΩΡΑ… Μια χούφτα υπέρ των λαθροεισβολέων έξω από το HOT SPOT στα Διαβατά – Τους «βαφτίζουν» όλους πρόσφυγες πολέμου

Κοινοποίηση:
`

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πραγματοποιούν αυτή την ώρα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης μέλη της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Τα άτομα έχουν συγκεντρωθεί μπροστά στη δομή φιλοξενίας προσφύγων, στο πρώην Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Τα άτομα ζητούν να σταματήσει η απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζουν, κατάσταση με τη διαμονή των προσφύγων σε στρατόπεδα και ζητούν να μεταφερθούν σε σπίτια αλλά και να ανοίξουν τα σύνορα έτσι ώστε οι πρόσφυγες να μην πνίγονται σε αυτά.

«Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι με τους πρόσφυγες. Θελουμε να ανοίξουν και τα προσφυγόπουλα. Με αυτό που κάνουν οι φασίστες δίνουν πάτημα στην κυβέρνηση να μπορέσει να περάσει τα ρατσιστικά της αιτήματα», ανέφερε σε δηλώσεις της η Δημητρα Κομνιανού, συντονίστρια του ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης.

Στη συγκέντρωση του ΚΕΕΡΦΑ συμμετέχουν και πρόσφυγες που διαμένουν εντός της δομής στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Η Συμμαχική Οδός παραμένει κλειστή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ !!!ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΞΗ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ/ΚΕΣ ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΕΕΡΦΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!

  2. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αυτά Είναι Υποκινούμενα από το ΣΥΡΙΖΑ. Και η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Καλά Κρατεί: Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι με τους πρόσφυγες.

    Αυτό Είναι Αλήθεια, Όμως στην Ουσία ΠΟΣΟΙ Είναι οι Πραγματικοί ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ; Μόνο το 10% των Όσων Συγκεντρώνονται στην Ελλάδα.

    Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ Έχει Δώσει ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ Εξηγήσεις για Ποιο Λόγο ο Πακιστανός, Μπαγκλαντεσιανός, ο Αλγερινός, ο Μαροκινός, ο Νιγηριανός, ο Σομαλός, για παράδειγμα, Θεωρούνται Πρόσφυγες, Αφού ΔΕΝ Προέρχονται από Χώρες σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ Κατάσταση; Ας Απαντήσει Λοιπό στο Ερώτημα Αυτό, και Μετά Μπορούμε και να Συζητήσουμε.

    Αλλά ΔΕΝ Πρόκεται Αγαπητέ Στέφανε να Απαντήσουν, Διότι το Σχέδιο που Θέλησαν να Προωθήσουν και που Συνεχίζεται και επί ΝΔ ( και με την Προπαγάνδα από Όλα τα Συστημικά Κανάλια ) Είναι, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Τι Ανταλλάγματα Πήραν για την Προώθηση Αυτού του Σχεδίου θα Πουν στον Ελληνικό Λαό;

    Ενώ για την Ευρώπη Έχει Ήδη Κλείσει το Λαθρο-Μεταναστευτικό Θέμα, Σιγά Σιγά η Μία Ευρωπαική Χώρα Μετά την Άλλη, Υιοθετούν Όλο και πιο Σκληρά Μέτρα για τη Λαθρο-Μετανάστευση από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), με Φυλακίσεις για Παράνομη Είσοδο στις Χώρες και η Ελλάδα Συνεχίζει να Λέει Ότι το Λαθρο-Μεταναστευτικό Είναι και Ευρωπαικό Θέμα και Πρέπει να το Δουν στις Βρυξέλλες, Ότι το Θέμα Είναι Γεωπολιτικό για να Παραπλανουν τον Κόσμο.

    Δηλαδή, η Ευρώπη ΔΕΝ Βλέπει Ότι το Λαθρο-Μεταναστευτικό Έιναι Ένα Θέμα Γεωπολιτικής Σημασίας και Μόνο στην Ελλάδα το Αντιλαμβάνονται; Απλά στην Ευρώπη, Έχουν Αντιληφθεί Πολύ Καλά τα Προβλήματα που Δημιουργούν οι Λαθρο-Μετανάστες στις Τοπικές Κοινωνίες, και Ότι αν Επιστρέψουν τη Μαζική Αποδοχή Μουσουλμάνων στην Ευρώπη, Αυτό θα Σημαίνει, Αλλοίωση Πληθυσμού, Αξιών, Εθνικής Ταυτοτήτας, Θρησκείας.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.