ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ! Η μεγάλη ζωή της κυρά – Πατούλενας και η γκριμάτσα του “κουρασμένου”

Κοινοποίηση:
image.ashx

Τελικά μία γκριμάτσα είναι αρκετή. Αξίζει μάλιστα, ενίοτε, περισσότερο και από μία δήλωση. Ιδιαίτερα αν η «δήλωση» γίνεται επί τούτου και εξαναγκαστικά.

Ο λόγος για τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος , ναι, ναι, προέβη σε δήλωση υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη, στην κεντρική ομιλία του νυν αρχηγού της ΝΔ στο Περιστέρι.

Η διακοπή της «σιγής ασυρμάτου» του Καραμανλή διήρκεσε μόλις μερικά δευτερόλεπτα τα οποία ωστόσο ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν αντιδράσεις.

Η είδηση ωστόσο δεν κρύβεται σε αυτήν τη δήλωση αλλά στη φωτογραφία που απαθανάτισε το στιγμιότυπο της χρονιάς. Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε αιφνιδίως δίπλα από την κυρία Πατούλη. Προφανώς λόγω αστικής ευγένειας ο Μακεδών πολιτικός συγκρατήθηκε. Περιορίστηκε  σε μία γκριμάτσα που τα λέει όλα. Τουτέστιν, «Φτου να πάρει.  Τι  είναι πάλι τούτου που μου έλαχε. Ας κάνω ότι δεν βλέπω και ότι δεν ακούω. Μπορεί και να προσπεράσει».

Ο μαρτυριάρης φακός ήταν όμως εκεί στημένος και αμείλικτος. Κώστα δεν πειράζει. Μία κακιά στιγμή ήταν και πέρασε. Υπάρχουν και χειρότερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτό λίγο σαν να χάζεψε ή εμένα μου φαίνεται; ε ρε πώς καταντάει ο άνθρωπος αμα γίνει πρωθυπουργός..

    “Μωρέ, τι τσινιάρικη φοράδα είναι τούτη η Ελλάδα και δεν μπορεί κανεις να την κάνει ζάφτι…;” – Καζαντζάκης

Comments are closed.