ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ… θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο!

Κοινοποίηση:
kimino

«Το Μαύρο Κύμινο θεραπεύει τα πάντα εκτός από το θάνατο» 

 

Η ιστορία του: 

Το λάδι του Μαύρου Κύμινου ονομάζεται «λάδι των Φαραώ», διότι βρέθηκε σε τάφο του Τουταγχαμόν (Tutankhamen) και άλλων Αιγυπτίων Φαραώ.

Είναι γνωστό ότι είχε χρησιμοποιηθεί από την Κλεοπάτρα για τις ιδιότητες του στην υγεία και την ομορφιά.

Ο Έλληνας γιατρός, Διοσκουρίδης, το χρησιμοποιούσε για τους πονοκεφάλους, την ρινική συμφόρηση, τον πονόδοντο και τα εντερικά παράσιτα. Ο Ιπποκράτης, ο παππούς της σημερινής επιστημονικής ιατρικής το θεωρεί πολύτιμο στις ηπατικές και πεπτικές διαταραχές. Το έλαιο από μαύρο κύμινο παράγεται από το σπόρο του αιγυπτιακού φυτού Nigella sativa μετά από ήπια ψυχρή πίεση. Το λάδι του sativa nigella είναι τόσο ευεργετικό γιατί περιέχει πάνω από εκατό συστατικά όπως αρωματικά έλαια, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και ένζυμα.

Οφέλη με μαύρο κύμινο: 

Το μαύρο κύμινο (kalongi) και οι σπόροι του (μια θεραπεία για όλες τις ασθένειες,) “μια λύση σε πολλά προβλήματα”

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το μαύρο κύμινο και ειδικά το έλαιο του μαύρου κύμινου που περιέχει φωσφορικά άλατα, σίδηρο και ενώσεις υδατανθράκων, και τα αντιβιοτικά που είναι ικανά να σκοτώσουν τα μικρόβια.

Η χημική ανάλυση του κόκκου αποκάλυψε ότι περιέχει καροτίνη η οποία μετατρέπεται στο ήπαρ σε βιταμίνη Α, η βιταμίνη είναι χρήσιμη, γνωστή για την αντικαρκινική δράση της. Άλλες αναλύσεις απέδειξαν ότι ο κόκκος περιέχει ισχυρές σεξουαλικές ορμόνες, διεγερτικά, ούρων και χολής διουρητικά, πεπτικά ένζυμα, αντιόξινα, ηρεμιστικά, και άλλων χρήσιμων ενώσεων.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το μαύρο κύμινο ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος και αυξάνει την αντοχή σε ασθένειες. Η συνεχής χρήση του μαύρου κύμινου έχει προληπτική δράση κατά των ασθενειών.

Εκείνοι που επιδιώκουν μόνιμα την υγεία θα πρέπει να χρησιμοποιούν το λάδι στο πρωινό, στο μεσημεριανό τους γεύμα, και δείπνο. Αν μία μικρή ποσότητα ελαίου αναμιγνύεται με μέλι θα είναι πιο αποτελεσματική.

Άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι οι εξής: Μαυροκούκκι λάδι με βρασμένο δυόσμο – Μαυροκούκκι λάδι με χυμό πορτοκαλιού – Μαυροκούκκι λάδι με ένα φλιτζάνι τσάι.

Εδώ είναι μερικές ασθένειες που θεραπεύονται με μαύρο κύμινο:

Η απώλεια των μαλλιών, κεφαλαλγία, αϋπνία, ίλιγγος και πόνος στο αυτί – Αλωπεκία και πιτυρίδα – Πονόδοντος – Αμυγδαλίτιδα και λαρυγγίτιδα, διαταραχών των ενδοκρινών αδένων – Ακμή, όλα τα είδη των ασθενειών του δέρματος, κονδυλωμάτων, λεύκη και λέπρα – Γρήγορη επούλωση των καταγμάτων – Ρευματισμοί, διαβήτης, υπέρταση, για τη μείωση της χοληστερόλης στο αίμα, Bephritis, για διάλυση και την απόρριψη του λογισμού, δυσουρία – Ηπατίτιδα – Για τη χοληδόχο κύστη και λογισμός της, σπληνομεγαλία – Για όλες τις ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος – Για τη θερμότητα και το κυκλοφορικό σύστημα, κολικοί, διάρροια και αέρια του γαστρεντερικού – Για την οξύτητα coronitis παθήσεων των οφθαλμών, αμοιβάδα, σχιστοσωμίαση κλπ.

Είναι επίσης αποτελεσματικό σε περιπτώσεις φλεγμονής του προστάτη αδένα, άσθμα, έλκος, καρκίνος, σεξουαλική ανικανότητα, γενική κόπωση, ανορεξία, νωθρότητα και τεμπελιά και ενισχύει τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και γρήγορη απομνημόνευση.

Συνταγή

1. Μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου πριν από το πρωινό σας σας κάνει ενεργό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

2. Μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου στο δείπνο, σας προσφέρει έναν ήσυχο ύπνο, όλη τη νύχτα.

3. Είναι μια θεραπεία για όλες τις ασθένειες, αν συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση.

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ασθενειών με τον ακόλουθο τρόπο: 

1. Νευρική ένταση: Ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι μαύρου κύμινου με ένα φλιτζάνι τσάι, θα εξαλείψει όλα τα συμπτώματα της έντασης.

2. Βήχα και άσμα: Τρίψτε το στήθος και την πλάτη με λάδι μαύρου κύμινου, πιείτε τρία κουταλάκια έλαιο την ημέρα, και να εισπνέετε τους ατμούς από ένα μείγμα λάδι κύμινου και νερού.

3. Νωθρότητα: Μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου με χυμό πορτοκαλιού, το πρωί, για δέκα ημέρες (θα δείτε τη διαφορά από τον εαυτό σας).

4. Ενεργοποίηση της μνήμης και γρήγορη αντίληψη: Ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι μαύρου κύμινου με 100mg βρασμένο δυόσμο, για 10 ημέρες.

5. Διαβήτης: Ετοιμάστε ένα μείγμα από ένα φλιτζάνι με μαύρους σπόρους κύμινου, ένα φλιτζάνι σπόρους κάρδαμο, νερό, μισό φλιτζάνι φλούδα ροδιού και μισό φλιτζάνι αλόη. Αλέστε το μείγμα. Πάρτε μισό κουταλάκι από το μείγμα μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι μαύρου κύμινου, καθημερινά, το πρωί, για ένα μήνα.

6. Νεφρών και της χολής λίθων: Άλεσμα 0,25 kg, από μαύρο σπόρους κύμινου και ανακατεύουμε καλά με 0,25 κιλά αγνό μέλι. Πάρτε δύο κουταλιές της σούπας από αυτό το μείγμα και ανακατέψτε καλά με μισό φλιτζάνι ζεστό νερό. Αυτό το μείγμα θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά πριν από το πρωινό, μαζί με ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο κύμινο.

7. Για μια ευχάριστη εμφάνιση: Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου με μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Τρίψτε το πρόσωπο με αυτό το μείγμα και το αφήνετε για μία ώρα. Πλύνετε με σαπούνι και νερό (Η διαφορά θα είναι σαφής).

8. Ναυτία και εμετούς: Ένα κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο (σε σκόνη) συν μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου, σε βρασμένο δυόσμο, 3 φορές την ημέρα.

9. Για την πρόληψη όλων των ασθενειών: Μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου με μια κουταλιά της σούπας μέλι, κάθε πρωί.

10. Φλεγμονή των μηρών και τους βουβώνες: Πλύνετε την περιοχή της φλεγμονής πολύ καλά με σαπούνι και νερό. Στεγνώστε καλά και τρίψτε με λάδι μαύρου κύμινου το βράδυ και αφήστε το μέχρι το επόμενο πρωί. Επαναλάβετε για 3 ημέρες και θα δείτε το αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα.

11. Καρδιακές παθήσεις: Πιείτε λάδι μαύρου κύμινου συνεχώς με οποιοδήποτε ζεστό ρόφημα. Αυτό διαλύει τα λίπη και διαστέλλεται φλέβες και τις αρτηρίες.

12. Λεύκη και λέπρα: Τρίψτε την περιοχή με ξύδι μήλου και στη συνέχεια με λάδι μαύρου κύμινου για 15 ημέρες.

13. Για την εξάλειψη κονδυλωμάτων: Τρίψτε τα κονδυλώματα καλά με μείγμα γλιστρίδας και λάδι μαύρου κύμινου. Επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή για 15 ημέρες μαζί με ένα κουταλάκι του ελαίου, 3 φορές ημερησίως.

14. Οσφυαλγία και άλλα είδη των ρευματισμών: σε χλιαρή θερμοκρασία, μερική ποσότητα λάδι μαύρου κύμινου, επάλειψη 3 φορές την ημέρα. Θεραπεία αναμένεται μέσα σε δύο εβδομάδες.

15. Πονοκέφαλος: Τρίψτε το μέτωπο και τις πλευρές του προσώπου κοντά στα αυτιά με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι μαύρου κύμινου, 3 φορές την ημέρα και ο πονοκέφαλος θα εξαφανιστεί εντελώς.

16. Οξύτητα και στομαχόπονος: Πιείτε ένα φλιτζάνι γάλα με μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου, 3 φορές την ημέρα για 5 ημέρες, και όλα τα στομαχικά προβλήματα θα εξαφανιστούν.

17. Γυναικολογικά: Πιείτε σπόρους μαύρου κύμινου, βρασμένους σε γλυκάνισο, 5 φορές την ημέρα για 40 ημέρες ή ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρο κύμινο βρασμένο σε γλυκάνισο φτιάχνοντας έπειτα ένα μείγμα “πάστας” με μέλι, 5 φορές την ημέρα για 40 ημέρες.

18. Σεξουαλική ανικανότητα: Αναμίξτε 200gr μαύρο κύμινο με 100ml ελαιόλαδο + 50ml έλαιο μαύρου κύμινου + 50ml έλαιο κάρδαμου + 200gr αγνό μέλι. Ανακατέψτε καλά και ρίξτε μια κουταλιά της σούπας σε κάθε γεύμα, και αυτό θα αποκαταστήσει τη ζωτικότητά σας, ακόμη και μετά την εμμηνόπαυση.

19. Απώλεια των μαλλιών: Κάντε καλές εντριβές στο τριχωτό της κεφαλής, με λεμόνι, και αφήστε το για ¼ της ώρας. Πλύνετε με νερό και σαμπουάν και μετά από φυσικό στέγνωμα, ενισχύστε με λάδι μαύρου κύμινου, με απαλές κινήσεις, σε όλο το τριχωτό της κεφαλής. Επαναλάβετε για μία εβδομάδα και η απώλεια των μαλλιών θα σταματήσει εντελώς.

20. Ασθένεια των ματιών και μειωμένη όραση: Τρίψτε τα βλέφαρα και περιφερειακά των ματιών, για περίπου μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο, με λάδι μαύρου κύμινου μαζί με μια κουταλιά της σούπας καροτέλαιου. Επαναλάβετε για περίπου ένα μήνα.

21. Υπέρταση: Φτιάξτε ένα μείγμα από ένα κουταλάκι του γλυκού μαύρου κύμινου με 2 σκελίδες σκόρδου, ανακατέψτε το σε ένα ζεστό ρόφημα και το πίνετε κάθε πρωί, πριν από το πρωινό. Επαναλάβετε για περίπου ένα μήνα.

22. Μηνιγγίτιδα: Εισπνεύσετε τον ατμό βρασμένων σπόρων μαύρου κύμινου. Πιείτε μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου, με χυμό λεμονιού, το πρωί και το βράδυ.

23. Διάρροια: Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας λάδι μαύρου κύμινου με ένα φλιτζάνι γιαούρτι. Καταναλώστε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα, για 3 ημέρες. Η διάρροια θα εξαφανιστεί εντελώς.

xorisorianewsgr 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. που το βρισκουμε γνωριζει καποιος;;;;;

  2. Είναι πράγματι πολύ οφέλιμο λάδι.Τό καλύτερο λάδι τού μαύρου κύμινου είναι τό αιγυπτιακό καί κοστίζει περίπου 24 ευρώ τό μισό κιλό.
    Γιάννης Λάκων

  3. Θα το πουλαει ο Βελοπουλος σε λιγο μαζι με κουτοχορτανυλ και τις επιστολες του Ιησου.

  4. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ

Comments are closed.