ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ! Δείτε τον Τσίπρα στην ορκωμοσία της Βουλής (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Capture

Καθισμένος στα έδρανα της αντιπολίτευσης μετά από 4,5 χρόνια, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν βλοσυρός στη μεγαλύτερη διάρκεια της τελετής του αγιασμού και της ορκωμοσίας των βουλευτών που εξελέγησαν μετά τις εκλογές της 7ηςΙουλίου.

Στις περισσότερες φωτογραφίες απ’ όσα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός είναι σοβαρός στο σημείο του… εκνευρισμού, χωρίς το χαρακτηριστικό χαμόγελό του να κάνει την εμφάνισή του, πλην ελάχιστων στιγμών.

Όπως τη στιγμή που συνομίλησε στο διάδρομο της Ολομέλειας με τον νέο υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ή με τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Αμυρά ή με στελέχη της ιεραρχίας.

Σε όλες τις άλλες φωτογραφίες, ο Αλέξης Τσίπρας κάθεται σκεπτικός και αγέλαστος στη θέση του, δίπλα στον απερχόμενο (σ.σ. αύριο ψηφίζεται ο επόμενος) πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και μπροστά από την Όλγα Γεροβασίλη.

Φωτογραφίες: InTime News, Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αντε γιά ………και στον Αγύριστο ο Αγράμματος….

  2. αυτά τα χειλάκια……. μούρλια είναι…. τον σκέφτομαι και….. φαπ φαπ φαπ φαπ φαπ.

  3. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ , ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝΕ ΟΠΩΣ & ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΡΕΕΕΕΕ

    1. τι εννοεις για αρκετους αλλους?? ποιους εννοεις και γιατι??

Comments are closed.