ΤΙ ΑΛΛΟ! Γύφτοι αυτοί που βίασαν, σκότωσαν και παράτησαν ημίγυμνη την 44χρονη απέναντι από σχολείο

Κοινοποίηση:
1

Συνελήφθησαν δύο Ρομά 50 και 47 χρόνων – Οι δράστες είχαν πάει το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Χαλκηδόνας στην Θεσσαλονίκη για να αγοράσουν ναρκωτικά – Όταν επέστρεψαν έχοντας ήδη κάνει χρήση, βρήκαν κοντά στον καταυλισμό την 44χρονη και της επιτέθηκαν με σκοπό να την βιάσουν


Στην σύλληψη δυο Ρομά ηλικίας 50 και 47 χρόνων προχώρησε η Ασφάλεια στη Βέροια, βάσει εντάλματος που εξέδωσε σε βάρος τους ο ανακριτής, καθώς αποκαλύφθηκε ότι βίασαν και στη συνέχεια σκότωσαν την 44χρονη που βρέθηκε νεκρή σε έναν ακάλυπτο χώρο απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο της πόλης, νωρίς το πρωί της Τρίτης!

Ύστερα από έρευνες, ταυτοποιήθηκαν οι δολοφόνοι που κατοικούσαν στον καταυλισμό ο οποίος βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου είχε βρεθεί η άτυχη γυναίκα, χωρίς ρούχα παρά μόνο με τα εσώρουχά της και το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα. Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 44χρονης είχε βρεθεί από έναν περαστικό και οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει σε μεγάλη απόσταση το σημείο, για να μην δουν το αποτρόπαιο θέαμα οι μαθητές του, που εκείνη την ώρα ππήγαιναν στο σχολείο τους.

Οι δράστες είχαν πάει το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Χαλκηδόνας στην Θεσσαλονίκη για να αγοράσουν ναρκωτικά. Όταν επέστρεψαν έχοντας ήδη κάνει χρήση, βρήκαν κοντά στον καταυλισμό την 44χρονη και της επιτέθηκαν με σκοπό να την βιάσουν. Η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε, αλλά οι δράστες κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και στην προσπάθειά τους να την εμποδίσουν να καλέσει σε βοήθεια, της έκλεισαν το στόμα αλλά και τη μύτη, φράζοντάς της τις αναπνευστικές οδούς με αποτέλεσμα να βρει βίαιο ασφυκτικό θάνατο, όπως προέκυψε από το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροτομή.

Μετά την σύλληψή τους και την άσκηση δίωξη για ανθρωποκτονία και βιασμό από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, οι δυο Ρομά προσήχθησαν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. αν εμπιστευεσαι τουσ μπατσους να σε φυλανε κ δεν φυλαςεσυ τον εαυτο σου χαθηκες
    ποιοσ θα σε φυλαξει ο Λολης? Καλλιτερα θα σε φυλαγε η Παπαροουπα

  2. Έξω από την χώρα μας τα γυφταρια ούτε ποινές ούτε τπτ. Έξω από τη χώρα και αν πάνε να περάσουν τα σύνορα ,σφαίρα στο κεφαλι

  3. ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΑΣ ΜΠΑΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ… ΣΚΥΛΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΚΡΙΜΑ.

  4. Οι γύφτοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Η κατάσταση έχει ξεφύγει προ πολλού και έχει καταντήσει μάστιγα…

  5. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

  6. Αν θελεις να σε αγκαλιασει το Ελληνικο κρατος πρεπει να εισαι η εφοπλιστης η πολιτικος η γυφτος.
    Με λιγα λογια, αυτοι που βλαπτουν την κοινωνια !

    1. ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΙΣΤΙΚΑ ΚΡΥΦΟΒΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ???

  7. Αυτοί είναι οι εισαγόμενοι γύφτοι που τους μάζεψε εδώ ο τρισάθλιος εβραιογενής Παπανδρέου, όταν τους έδιωξε ο Σαρκοζί από τη Γαλλία. Όσο για την ακραία κατάσταση και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε από τους Μογγόλους, ευνοείται από τις αντιδράσεις των κομμουνιστών που θέλουν ανοιχτά σύνορα! Ας το πάρουμε απόφαση, όσο υπάρχουν κομμουνιστές η Ελλάδα θα κινδυνεύει, γιατί ο εχθρός είναι εντός των τειχών!

  8. Μόνο με κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα γίνει ξανά κρατος η Ελλάδα .Διαφορετικά οι έποικοι σε συνεργασία με τα ανθελληνικά κόμματα θα σας πάρουν και την ψυχή χωρίς να ενδιαφερθεί κανείς για εσάς.

  9. Είναι απλά μαθηματικά…Αν τους εξοντώσουν όλους για όλους θα έχουμε γλυτώσει στατιστικά 40% ληστείες, βιασμούς και δολοφονίες ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ θα γίνουν 100% αν τους αφήσουμε Ζωντανούς.. Σκεφτείτε τώρα το μετά γιατί δεν θα έχουμε κανένα μέλλον.. Πάρτε μέτρα τώρα..Εξοντωστε τους..

  10. Αλλού γράφουν ότι μαζί με τη 44χρονη πήγαν για ναρκωτικά και μες στη μαστούρα τους προσπάθησαν να τη βιάσουν και αυτή αντιστάθηκε.Σιχαμένη φάρα.

  11. Αντι να τους κρεμασουν θα τους ταιζουμε για καιρο και που ξερεις μπορει να παιρνουν και επιδοματα.Αθλιο κρατος,αθλιοι πολιτικοι.

  12. Να μην εισαι ρατσιστης με ρομα! Εγω παντως ειμαι!

  13. Σκατόγυφτοι, να τους βάζουν πρόστιμο αν κάνουν δεύτερο παιδί, όπως κάνουν στην Κίνα, μπας καi περιοριστούν

  14. Επανοφορα θανατικης ποινης αμεσα…

  15. Το σχολειο ειναι ακριβως απεναντι απο τον καταυλισμο των γιουφτων..τα μικρα αντι να πανε σχολειο καθονται και παιζουν πολεμο με μαχαιρια και οι μεγαλοι αρχοντογυφτοι καθονται και τα καμαρωνουν κανοντας χρηση ναρκωτικων..ακομη ενα γκετο που η αστυνομια δεν παταει.ας δωσει καποιος λυση..εχουν ρημαξει ολη την πολη.κοψτε τα επιδοματα φυλακες υψηστης ασφαλειας και επαναφορα θανατικης ποινης για ολους τους γυφτους αμεσα.

  16. Φυσικα μεσα στα τσαντηρια τους θα βρηκανε αφισες του Τσιπρα, αλλα δεν τραβολογανε ολο το Συριζα οπως κανανε με τη Χρυση Αυγη…

  17. Τι γυφτοι ρε παιδια, οι γυφτοι που ειχαμε πριν μαζευτουν ολες οι ασιατικες, αφρικανικες και αραβικες φυλες εδω μεσα δεν θυμαμαι να εκαναν τετοια πραγματα, κλεψιες κανανε, κανα ατυχημα στους δρομους προκαλουσαν, η κανα μαχαιρωμα μπορει να ειχαμε και συνηθως μεταξυ τους, οχι ομως τοσο συχνα πυκνα τετοια εγκληματα αυτοι πρεπει ναι μεν να ειναι γυφτοι , αλλα γυφτοι απο τα μερη που μας ηρθε η σαρα και η μαρα, μηπως ξεχωριζουν και ποιος ειναι τι τοση μαυριλα που εχουνε αυτοι οι βαρβαροι ?

    1. Οταν τη δεκαετια του 90 αρχισαν να ερχονται Αλβανοι στην Ελλαδα, οι γυφτοι αρχισαν να τους κρυβουν στα τσαντηρια τους. Οταν οι γυφτοι λειπανε τα πρωινα, οι Αλβανοι πεινασμενοι, πηδουσανε τις γυφτισσες οι οποιες γεννησαν τα παιδια τους. Ετσι προεκυψε μια καινουρια ρατσα, οι Αλβανογυφτοι, η οποια δρα σημερα, και ειναι πολυ χειροτερη απο την παλια ρατσα των γυφτων…

  18. Γιατι το συστημα τα εκανε πανω του μολις εμφανιστηκε ο κορωναιος στην Ηλεια; Γιατι αρχισαν ηδη απ’ οξω απ’ οξω να λενε για καταρρευση του υγειονομικου συστηματος; Γιατι σε μια βδομαδα θα γεμισουν τα νοσοκομεια με γυφτους με πνευμονία. Και συν τοις αλλοις, δεδομενης της καλης τους σχεσης με του πακιστανους, θα γεμισουν και πακιστανους τα νοσοκομεια. Ολοι αυτοι δεν τηρουν ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους κανονες υγιεινης. Και θα δειτε απιστευτες καταστασεις, με τσαμπουκαδες, προπηλακισμους και τετοια. Και βεβαια, ποιος γιατρος θα κοιταξει τον Ελληνα γεροντακο, και δε θα κοιταξει το γερο γυφτο, οταν ξερει οτι αμα πεθανει ο γυφτος θα τον φανε λαχανο οι υπολοιποι συγγενεις του στη μεση του δρομου; Τα λεω λιγο στεγνα, αλλα ολοι ξερουμε οτι πιθανοτατα θα γινει αυτο, αφου ξερουμε τι ατιμη ρατσα ειναι οι γυφτοι…

  19. Συριζαιοι ,όχι γύφτοι. Μάθετε να μιλάτε. Φίλοι και του Κ.ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΥΣΤ @αλακα

  20. Ηθικός αυτουργός η γιαννακακη του ΣΥΡΙΖΑ ,η ρεπουση και όλο αυτό το σκυλολοι.
    Στους φούρνους γύφτοι και αριστεροί

  21. Γυφτοι παλι. Η μεγαλη πληγη της χωρας. Απο την πρωτη στιγμη που μαθευτηκε το συμβαν, εγραψα σχολιο στο πρωτο θεμα βλεποντας τη φωτογραφια του τοπου, οτι ακριβως απο πανω εχει ενα καταυλισμο. Γυφταριο το ειχα γραψει, και δε δημοσιευσαν το σχολιο, γιατι ειμαι ρατσιστης. Παντως ο,τι και να τους κανουνε, η κακομοιρα δεν ξαναγυριζει πισω. Καλλιο η μανα του φονια, παρα του σκοτωμενου, λεει ο λαος…

  22. Ισόβια στους βιαστές και κόψιμο π… .Στους άλλους στείρωση για να μη γεννάνε και αλλά αποβράσματα της κοινωνίας .

Comments are closed.