ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ στην ΚΟΚΑ ο Αλβανός πρωθυπουργός! Λιωμένος στην άσπρη σκόνη με το όπλο δίπλα του! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΚΑΝΕΙ το ΓΥΡΟ του διαδικτύου!

Κοινοποίηση:
rama-albania

Η φωτογραφία με τον Ράμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral στα σόσιαλ μίντια με πλήθος σχολίων από τους χρήστες. Τώρα αν πρόκειται ή οχι για φωτομοντάζ αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

rama-coka

Υπενθυμίζουμε δημοσίευμα από την 1η Μαρτίου 2018 

Αλβανία: Εμπλέκουν τον Έντι Ράμα με εμπόριο 600 κιλών κοκαΐνης

Σε νέο σκάνδαλο με ναρκεμπόρους εμπλέκει η αντιπολίτευση τον Έντι Ράμα, καθώς στην Αλβανία, εντοπίστηκε ποσό- ρεκόρ κοκαΐνης και για μια ακόμη φορά λέγεται ότι πίσω βρίσκεται ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Μετά από την οργανωμένη επιχείρηση «χιόνι» κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου 613 κιλά κοκαΐνης αξίας 180 εκατομμυρίων.

Το κύκλωμα είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε κοντέινερ μέσα σε 528 φακέλους κάτω από μπανάνες σε ειδική κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα στο φορτηγό. Στη συνέχεια θα διοχετεύονταν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αντιπολίτευση στην Αλβανία κατηγορεί τον Ράμα ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αλισβερίσι και αναρωτιούνται αν σε ένα βράδυ εντοπίστηκαν 613 κιλά κοκαΐνης πόσες ποσότητες ναρκωτικών έχουν περάσει κατά καιρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η ιστορία τους δείχνει ποιοί πραγματικά είναι. Μισθοφόροι των οθωμανών, κλέφτες, συμμορίτες. Τι είδους πρωθυπουργό περιμέναμε να έχουν ;

  2. εδω και 10 χρονια εχει γεμισει η Κολομβια τουριστες απο την Αλβανια και Τουρκια, τους βλεπεις στα διαφορα καφε και δισκοθηκες τα βραδυα. Στο αεροδρομιο δε ειναι οι μονοι που περνουν εξονυχιστικο ελεγχο και η αστυνομια τους παρακολουθει επι 24ωρου βασεως. Πολλοι εχουν γινει και ανεπιθυμητοι γραμμενο στα διαβατηρια τους.

  3. Κάψτε την πουτανα για χώρα να τελειωνουμε

  4. Ραμα ο γνησιος εκπροσωπος της αλβανικης ναρκοκολοφαρας.

  5. Αυτα τα τομαρια ειναι οι Αλβανοι κρατος δολοφονος κλεφτες περιουσιων ελληνων πολιτων μαστουροφαβελα στιν καρδια της Ευρωπης .Το συγκεκριμενο παρταλι εκτος απο πουστης μαστουρης ειναι και αρχαιοκαποιλος βυζαντηνων εικονων εχει ριμαξει ολα τα ξωκλησσια μοναστηρια της περιοχης ωσα δεν εχει γκρεμισει και ενα φεγγαρι περασαι και απο το Συνταγμα δεκαετια του 90 ως καλλητεχνης ζωγραφος για βρωμοδουλιες……….ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και την σαβουρα Τουρκια ολοι που ηταν στον αξονα υπερ των Ναζοι πηραν τα πανω τους εμεις τους φτιαξαμε………

Comments are closed.