ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΓΥΠΑΣ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ: “Θέλει να κοιμάμαι με σέξι εσώρουχα”

Κοινοποίηση:
ronaldo

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα, έκανε… πιπεράτες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, αλλά και τις πρώτες τους συναντήσεις.

Για την ερωτική ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τη γνωριμία της με τον επιθετικό της Γιουβέντους, μίλησε στην αγγλική εφημερίδα Sun, η Χεορχίνα, η οποία είναι μητέρα και ενός εκ των παιδιών του Πορτογάλου.

«Το να τον αποπλανήσω και να φαντασιωθούμε είναι τόσο μα τόσο σημαντικό. Πάντα κοιμάμαι με σέξι εσώρουχα. Είναι σέξι, άνετα και ρομαντικά. Διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να αισθανθεί ωραία ένας άντρας, ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο», ανέφερε η συμπατριώτισσα του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Την ίδια ώρα, αποκάλυψε και πως γνωρίστηκε με τον αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας:

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Πρωτοσυναντηθήκαμε στον οίκο Gucci, όπου εργαζόμουν ως πωλήτρια. Μετά ξανασυναντηθήκαμε σε μια εκδήλωση μερικές μέρες αργότερα. Εκεί μπορούσαμε να μιλήσουμε. Η ατμόσφαιρα ήταν πιο χαλαρή, δεν ήμουν βλέπετε στη δουλειά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ναι αλλα το παει το γραμμα και ο Ροναλντο, το εχει γυαλισει το πομολο σιγουρα!

Comments are closed.