Σύσκεψη κορυφής στον ΠΑΟΚ παρουσία Ιβάν Σαββίδη

Κοινοποίηση:
720_618998_45c3c74890-a19e27e966b9e44c

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα του Σαββάτου συνάντηση με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με τους Μάριο Μπράνκο και Μαρία Γκοντσάρεβα.

Όπως είναι αντιληπτό, η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι σε εξέλιξη και ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημερώνεται για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την ομάδα καθώς και για την προεργασία που έγινε σε επίπεδο κινήσεων με φόντο την ενίσχυση της ομάδας.

Η αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και η αντικατάστασή του είναι η βασική προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Δικεφάλου, με τα ονόματα των Λέο Μπονατίνι, Μάρκους Μπεργκ και άλλων υποψηφίων να πέφτουν στο τραπέζι της συζήτησης.

Ο Μάριο Μπράνκο επέστρεψε από το εξωτερικό, εκεί όπου πραγματοποίησε μια σειρά συναντήσεων για την κάλυψη του φορ, με τον 24χρονο Βραζιλιάνο της Γουλβς να έχει μπει σε πρώτο πλάνο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες καθώς στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν μέχρι την Δευτέρα να έχουν κλείσει το συγκεκριμένο ζήτημα, εφόσον ενημερωθεί πλήρως και ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: