Συνελήφθη στο Οχάιο η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς- Της πέρασαν χειροπέδες σε στριπτιζάδικο

Κοινοποίηση:
1

Της πέρασαν χειροπέδες σε στριπτιζάδικο, επειδή φέρεται να άφησε να την αγγίξει πελάτης – Η σύλληψή της έχει πολιτικό κίνητρο και «δείχνει απελπισία», λέει ο συνήγορός της

Χειροπέδες πέρασαν στην πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, και όχι για τις ανάγκες πιπεράτης ταινίας.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ με την ξανθιά πληθωρική αμερικανίδα να ανακρίνεται από τις αρχές μετά τη σύλληψή της σήμερα το πρωί στο Κολόμπους του Οχάιο.

Ο δικηγόρος της, Μάικλ Αβενάτι, ανάρτησε τη σχετική είδηση στο twitter, επισημαίνοντας πως η σύλληψη της Στόρμι Ντάνιελς έχει πολιτικό κίνητρο και «δείχνει απελπισία».

Η ηθοποιός ροζ ταινιών συνελήφθη εν ώρα… εργασίας. Η Στόρμι φέρεται να επέτρεψε σε πελάτη να την αγγίξει ενώ εργαζόταν σε στριπτιζάδικο στο Οχάιο.
«Συνελήφθη επειδή υποτίθεται ότι επέτρεψε σε πελάτη να την αγγίξει ενώ ήταν στη σκηνή με μη -σεξουαλικό τρόπο! Πλάκα μου κάνετε;», έγραψε ο Αβενάτι.

Πρόσθεσε επίσης ότι η πελάτισσά του συνελήφθη ενώ «εκτελούσε την ίδια πράξη που είχε κάνει σε ολόκληρη τη χώρα σε περίπου εκατό στριπτιζάδικα».

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση δεν επιτρέπεται να αγγίζει έναν πελάτη ή οποιονδήποτε που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειας.

«Απλά λέω ότι η πελάτης μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπους του Οχάιο.Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο.Δείχνει απελπισία. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta».

Ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι ευελπιστεί πως η πελάτισσά του θα αφεθί ελεύθερη με εγγύηση.

Η Ντάνιελς,το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με το Trump το 2006, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: