Συνελήφθη ο «Φτερωτός Μαραντόνα» – Ο δεύτερος δολοφόνος του Ζαφειρόπουλου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sti-gada-o-upoptos-gia-ti-dolofonia-tou-m-zafeiropoulou.w_l

Στα χέρια των αλβανικών Αρχών βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/05) ο δεύτερος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης αμέσως μετά τη δολοφονία του γνωστού δικηγόρου.

 Δείτε την δράση του “Φτερωτού Μαραντόνα” όπως την είχε παρουσιάσει πρώτο το makeleio.gr
Πατήστε εδώ
alvanos2

Σύμφωνα με όσα ενημέρωσε επίσημα τις ελληνικές Αρχές ο Αλβανός σύνδεσμος, ο Αλεξάντερ Μάτα μαζί με ένα ακόμη άτομο έπεσε σε ενέδρα αντίπαλης συμμορίας.

Άγνωστοι άρχισαν να τους πυροβολούν, με αποτέλεσμα ο Μάτα να τραυματιστεί και ο άνδρας που ήταν μαζί του να πεθάνει

Σημειώνεται ότι οι ελληνικές Αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για το δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου και εκτιμούν ότι ο Μάτα έφυγε για την Αλβανία μετά από ληστεία που διέπραξε πριν από περίπου τρεις μήνες σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι τον Ιούνιο του 2018 ο Αλβανός κακοποιός είχε ληστέψει επίσης τράπεζα αφήνοντας σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και ότι είναι απλά ένας ληστής τραπεζών. Υπέγραφε μάλιστα ως «Φτερωτός Μαραντόνα»

«Στην υπόθεση του κ. Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε στο σημείωμα ο δράστης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: