Συνέντευξη- «μαργαριτάρι» χήρας Μαρίς Κωνσταντάτου: «Τον αγάπησα τον Μίνωα». Και τότε που ξάπλωνες με τον γυμναστή στην εσωτερική πισίνα του ανακτόρου;

Κοινοποίηση:
konstantatou1

 Απίστευτα ψέματα που δείχνουν πόσο τελικά καλή ηθοποιός ήταν η κυρία Κωνσταντάτου- πρώην Κυριακού και χαραμιζόταν τόσα χρόνια στο κρεβάτι του Κροίσου, Μίνωα Κυριακού,  έδωσε στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα και μιλά για πολλά.

«Οι φίλοι που εξαφανίστηκαν, το διαζύγιο της, όλα όσα ακούστηκαν στη συνέχεια και ο σημερινός της σύντροφος… Δεν εξαφανίστηκα, τα media με εξαφάνισαν, οπότε δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχω δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν. Είχα φίλους και συνεργάτες οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν. Τι να σου πω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς να συγκινηθώ. Τι να σου πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού; Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο… Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με ένα φανταστικό άνθρωπο πολύ αξιόλογο».

Μα, φυσικά. Η αγάπη-λάθος που υπήρχε μεταξύ του Μίνωα Κυριακού και της κατά διακόσιες δεκαετίες μικρότερης συζύγου, ήταν τόσο δυνατή και ισχυρή, που όταν ο μεγιστάνας πήγαινε για αιμοκάθαρση, η σύζυγος έβαζε τον γκόμενο από το παράθυρο.

Κυρία Κωνσταντάτου, εκτίθεστε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response