Συνέβη και αυτό: Άγνωστοι έκλεψαν υπηρεσιακό όχημα της Διεύθυνσης Μεταγωγών – Ο αστυνομικός είχε «ξεχάσει» τα κλειδιά πάνω στο όχημα!

Κοινοποίηση:
1

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο, δίχως να έχει διευκρινιστεί πως έγινε αυτό και γιατί βρισκόταν στην περιοχή το συγκεκριμένο όχημα. Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος και τη σύλληψη των δραστών.

Λίγη ώρα μετά ήρθε η πρώτη πληροφόρηση ότι ο αστυνομικός που οδηγούσε το όχημα, είχε ξεχάσει τα κλειδιά πάνω.

ΕΔΕ για την κλοπή
Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας, για το περιστατικό. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο αξιωματικός χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όχημα, παρότι βρισκόταν σε κανονική άδεια.
Η ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για την κλοπή

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας διερευνάται περιστατικό κλοπής συμβατικού υπηρεσιακού οχήματος της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην περιοχή του Ιλίου Αττικής, από άγνωστους δράστες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας, διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τη διερεύνηση του περιστατικού σε υπηρεσιακό επίπεδο, με ελεγχόμενο ανώτερο Αξιωματικό της ίδιας Διεύθυνσης, ο οποίος μετέβη στην παραπάνω περιοχή με το υπηρεσιακό όχημα, ενώ βρισκόταν σε κανονική άδεια»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: