Συγκλονίζει και ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τον Τσίπρα η μάνα του αδικοχαμένου παλικαριού στου Φιλοππάπου – ‘Εχασε την ζωή του από ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Κοινοποίηση:
1

Με αφορμή το γεγονός ότι η δικογραφία απέδειξε ότι οι τρεις υπόδικοι μετανάστες ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Μια δραματική επιστολή με αποδέκτη τον πρωθυπουργό έστειλε η μητέρα του φοιτητη Νικόλα Μουστάκα που δολοφονήθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στου Φιλοπάππου από αλλοδαπούς ληστές. Η κυρία Λίνα Μουστάκα με αφορμή την ονομαστική εορτή του παιδιού της, σε μια de profundis εξομολόγηση μιλά για τον πόνο της απώλειας ενώ αναφέρεται και στους δράστες επισημαίοντας ότι η χώρα θυμίζει “ξέφραγο αμπέλι” με την ΕΛ.ΑΣ να κωφεύει και να αδρανεί. Όλη η επιστολή της μητέρας του Νικόλα.

“Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου, 2018
Προς : Τον Πρωθυπουργό
κ. Αλέξη Τσίπρα

Ανήμερα του Αγίου Νικολάου και βιώνοντας αντί για την χαρά της γιορτής τον υπέρτατο πόνο της απώλειας, με άδεια για πρώτη φορά και δυστυχώς για πάντα την μητρική μου αγκαλιά, σας ενημερώνω ότι μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας για την δολοφονία του γιου μου Νικόλα στου Φιλοπάππου, πληροφορηθήκαμε και επισήμως από το περιεχόμενό της, ότι και οι τρεις υπόδικοι ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ.

Πριν την εγκληματική τους δράση στον αρχαιολογικό χώρο, δεν ήταν πρότυπα «φιλήσυχων μεταναστών». Διότι, όπως προκύπτει από το αρχείο της Ελληνικής Αστυνομίας :

Ο ένας εξ αυτών, ο, κατά δήλωσή του, ανήλικος Πακιστανός Younas Imtisal, έχοντας συλληφθεί, στις αρχές του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία, «τιμωρήθηκε» με «βαρύτατες ποινές» : Να εμφανίζεται, δηλαδή, στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας μια φορά την εβδομάδα, αν και ήταν αγνώστου διαμονής!!!!!!!!!!!!

Ο Ιρακινός Abdeen Sajjad Khaleel Ibrahim ή Sajjad, αν και είχε συλληφθεί για κλοπή, επίσης αφέθηκε ελεύθερος να συνεχίσει την εγκληματική του δράση. Ο ίδιος, κατά την εξέτασή του, δήλωσε : «Στα δυόμιση χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα, μένω σε σπίτι που μας νοικιάζουν!!!!! και δεν δουλεύω, γιατί αν δουλεύω δεν μπορώ να παίρνω το επίδομα του πρόσφυγα»!!!!

Ο ενήλικος Πακιστανός Qadeer ή Ahmed Ahmad ή Qadeer, είχε συλληφθεί στις 17/8/2016 για παράβαση του Νόμου περί παράνομης εισόδου στην χώρα . Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 19/4/2018 συνελήφθη εκ νέου για παράβαση του Νόμου περί παράνομης εισόδου και διετάχθη η απέλασή του. Το ερώτημα είναι απελάθηκε ή όχι ; Και εάν όχι, γιατί ; Μήπως απελάθηκε και επανήλθε δριμύτερος ; Ποιός γνωρίζει άραγε στην αφύλακτη χώρα μας πότε εισέρχονται και πότε εξέρχονται παρανόμως «οι υπήκοοι τρίτων χωρών» ;

Στην συνέχεια, και από την στιγμή που αφέθηκαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι τρεις φυσικοί αυτουργοί εξακολούθησαν ανενόχλητοι την εγκληματική τους δράση. Πιο συγκεκριμένα, πριν την στυγερή δολοφονία του Νικόλα μου, έχοντας συστήσει συμμορία, είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλες 12 εγκληματικές ενέργειες τρομοκρατώντας και ληστεύοντας ΄Ελληνες και τουρίστες στον λόφο του Φιλοπάππου.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Η Κυβέρνησή σας, με την τακτική των ανοικτών και επομένως ανύπαρκτων συνόρων, και χωρίς να αναρωτηθεί ποτέ εάν ο ελληνικός λαός επιθυμεί να καταντήσετε την χώρα του ένα «ξέφραγο αμπέλι», υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους «καλεσμένους της». Τους προσφέρει σίτιση, δωρεάν διαμονή, αφορολόγητα επιδόματα και κοινωνική ασφάλιση, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο της εξόδου από την χώρα σε χιλιάδες νέους συμπολίτες μας. Επιπροσθέτως, «σεβόμενη την αξιοπρέπειά τους», τους επιτρέπει να παρανομούν ατιμωρητί προκειμένου να «συμπληρώνουν τα προς το ζην».

Ταυτόχρονα, πολλοί από τους παρανόμως εισελθόντες, «νιώθοντας ευγνωμοσύνη και θέλοντας να ευχαριστήσουν» την χώρα που τους φιλοξενεί, επιδίδονται σε εγκληματικές ενέργειες και σκοτώνουν τους πολίτες της. Προσφέρουν, προφανώς, τις υπηρεσίες τους σε ένα κράτος για το οποίο τα Ελληνόπουλα –πλην ολίγων και εκλεκτών- αποτελούν βαρίδια. Είναι ανεπιθύμητα και άρα αναλώσιμα.

Ο γιoς μου, πάντως, δεν εισήλθε στην Σκωτία ούτε λαθραία, ούτε «παράτυπα». Εισήλθε με το διαβατήριό του και ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Στην Σκωτία, ο Νικόλας, δεν προέβη σε σύσταση εγκληματικής συμμορίας για να ληστεύει και να σκοτώνει τους πολίτες της χώρας που τον φιλοξενούσε. Αντιθέτως, ένιωθε ευγνωμοσύνη και σεβόμενος τους νόμους, σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν, προσπαθώντας να εξασφαλίσει μια αξιοπρεπή διαβίωση. Και, εσείς, εδώ, η ίδια του η Πατρίδα, του κόψατε με τόσο βάναυσο και ανάλγητο τρόπο τα φτερά που είχε ανοίξει.

Η ΕΛ.ΑΣ. ήταν ενήμερη για την παραβατικότητα και την υψηλή επικινδυνότητα που επικρατούσε στον λόφο του Φιλοπάππου. Η περιοχή, ένας οργανωμένος αρχαιολογικός χώρος, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτά από την Ακρόπολη και έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, είχε μετατραπεί σε άντρο ανομίας. Η ΕΛ.ΑΣ. μολονότι γνώριζε, μετά από εκατοντάδες περιστατικά, ότι την περιοχή λυμαίνονται συμμορίες αλλοδαπών, που υπό την απειλή αιχμηρών αντικειμένων ληστεύουν ΄Ελληνες και τουρίστες, είχε επιλέξει να κωφεύει και να αδρανεί. Καλυπτόμενη, προφανώς, από τις απαντήσεις σας, κ. Τσίπρα, σε Επίκαιρες Ερώτησεις στη Βουλή περί του ζητήματος της δημόσιας ασφάλειας (17/2/2017 και 3/11/2017)), που δηλώσατε : Στην μεν πρώτη ότι το θέμα της εγκληματικότητας είναι «ανεπίκαιρο», στη δε δεύτερη ότι η αναφορά στην «δήθεν έξαρση της εγκληματικότητας» είναι συνώνυμη της «ακροδεξιάς ρητορικής του φόβου».

Συνεχίζετε, κ.Τσίπρα, να πιστεύετε ότι κακώς θίγεται το ζήτημα και αδίκως εκφράζονται ανησυχίες ; Όλα βαίνουν καλώς ;

(Με το ίδιο αλαζονικό και προκλητικό ύφος απαντήσατε στην πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτηση -23/11/2018- βαφτίζοντας, επίσης, την αναφορά στα θέματα βίας και παραβατικότητας στα ελληνικά Πανεπιστήμια «ψάρεμα στα θολά νερά μιας ακροδεξιάς αντίληψης» και δηλώνοντας ότι «αρκεί μια κλήση ενός φοιτητού για να παρέμβει η Αστυνομία».

Τα οργανωμένα και σοβαρά κράτη, κ. Τσίπρα, που σέβονται τους πολίτες τους, πριν «την κλήση στην Αστυνομία», έχουν προνοήσει για την τήρηση της ευταξίας, της νομιμότητας και της ασφάλειας. Ασκούν πολιτικές πρόληψης και αποτροπής. Κατά τα λεγόμενά σας, και ο γιος μου, την ώρα που δεχόταν επίθεση με ένα σπασμένο μπουκάλι και μαχαίρι στον λαιμό του, θα έπρεπε να «πάρει την άδεια των κακοποιών» και να καλέσει την Αστυνομία για να τον βοηθήσει!!!!!!).

Συνεχίζοντας, σας ενημερώνω ότι η Κυβέρνησή σας εξακολούθησε να αγνοεί επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις εντός του Κοινοβουλίου, όπου είχε προταθεί η διενέργεια περιπολιών και η διαρκής φύλαξη του χώρου και δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί και να απαντήσει σε Eρώτηση Βουλευτού, που κατατέθηκε στις 30-4-2018, με θέμα τις επιθέσεις συμμοριών σε τουρίστες που επισκέπτονται τον λόφο του Φιλοπάππου.

Εξακολούθησε, επίσης, να αγνοεί επιδεικτικά την κραυγή απόγνωσης των αρχαιολόγων αλλά και των αρχαιοφυλάκων, που έστελναν διαρκώς υπομνήματα ζητώντας 24ωρη αστυνόμευση του χώρου, καθώς είχαν πέσει και εξακολουθούν να πέφτουν και οι ίδιοι θύματα επιθέσεων.

Αναρωτιέμαι, αν όλα αυτά δεν συνιστούν ένα κράτος υπό πλήρη διάλυση, τότε τι συνιστούν ;

Πώς μπορεί αυτή η Πολιτεία να θεωρείται συντεταγμένη, όταν επιμένει να καλωσορίζει πλήθος ατόμων, χωρίς να γνωρίζει το όνομά τους, την χώρα προέλευσής τους και την ηλικία τους ; Παραχωρώντας απλώς στην FRONTEX μόνο την δακτυλοσκόπησή τους ώστε όταν κάποια στιγμή κατορθώσουν και διαφύγουν από την Ελλάδα και συλληφθούν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, να επιστραφούν και πάλι εδώ στην χώρα – αποθήκη ;

Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι ομάδες αυτές δεν κινούνται προς τα όμορα ή και παρακείμενα κράτη της Ασίας αρκετά εκ των οποίων είναι και πολύ πλούσια και ομόθρησκα ή ακόμα και ομόγλωσσά τους; Γιατί άραγε όλοι επιλέγουν «να λιάζονται στις πλατείες» της Ευρώπης; Δεν σας απασχολεί το γεγονός ότι, εκτός από τους πρόσφυγες, εισέρχονται στην ανοχύρωτη χώρα μας και επικίνδυνα εξτρεμιστικά στοιχεία;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Εχετε αντιληφθεί ότι το πρώτιστο καθήκον μιας ευνομούμενης Πολιτείας είναι η διασφάλιση της προστασίας της ζωής των πολιτών της ; Εάν ναι, σας ερωτώ :

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ., αν και γνώριζε την παράνομη δραστηριότητα των συγκεκριμένων κακοποιών και αφού είχε τα στοιχεία τους, τους άφηνε να συνεχίζουν ανενόχλητοι αντί να σταματήσει με κάθε τρόπο την εγκληματική τους δράση και να προβεί άμεσα στην απέλασή τους ;

Γιατί η Πολιτεία δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εγγυώντο την ακίνδυνη και ασφαλή επίσκεψη σε έναν τόσο κεντρικό και πολυσύχναστο κηρυγμένο αρχαιολογικό χώρο ;

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ., αν και είχε στην διάθεσή της σωρεία καταγγελιών για ληστείες και απόπειρες ληστειών στην συγκεκριμένη περιοχή, δεν είχε προβεί στην λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων όχι μόνον φύλαξης και προστασίας του αρχαιολογικού χώρου αλλά και εξάρθρωσης των συμμοριών που δρούσαν ανεξέλεγκτα ;

Γιατί, από την στιγμή που οι δύο Γερμανίδες τουρίστριες (οι οποίες δέχθηκαν επίθεση πέντε μέρες πριν, από τους ίδιους κακοποιούς και ακριβώς στον ίδιο χώρο που σκότωσαν τον γιο μου) αν και προσκόμισαν τις φωτογραφίες των δραστών, η ΕΛ.ΑΣ. δεν προέβη στην σύλληψή τους ;

Γιατί το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης (;) και Προστασίας (;) του Πολίτη περίμενε πρώτα να χυθεί το αίμα του παιδιού μου για να επιθεωρήσει τον λόφο του Φιλοπάππου ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και να λάβει (;) εκ των υστέρων επιπλέον μέτρα για την «αποτελεσματική» αστυνόμευση της περιοχής ;

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Ευκόλως μπορείτε να εννοήσετε, όπως και ο κάθε ΄Ελληνας, ο έχων τον κοινόν νουν, ότι το έγκλημα κατά του γιου μου ήταν και προδιαγεγραμμένο και προαναγγελθέν. Και η Πολιτεία φέρει ακέραια την ευθύνη για όλα όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει και δεν έγιναν προκειμένου να αποτραπεί η δολοφονία του.

Ως μητέρα του νεαρού πολίτη αυτής της χώρας, που χάθηκε τόσο πρόωρα, άδικα, απάνθρωπα και οδυνηρά, βιώνοντας, μάλιστα, τον απόλυτο τρόμο τις τελευταίες του στιγμές, σας κατηγορώ για το γεγονός ότι ο Νικόλας μου στερήθηκε του δικαιώματος να ζει, να ονειρεύεται και να δημιουργεί και για το γεγονός ότι βυθίσατε την οικογένειά του σε μια ανείπωτη θλίψη και οδύνη.

Λαμπρινή Μουστάκα
Η Μητέρα του Νικόλα”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

 1. Τα κοπροσκυλα αυτα, οι δυο Πακιστανοι και ο Ιρακινος ειχαν απασχολησει πολλες φορες τις αρχες, ειτε με ληστειες τουριστων κλπ!!!! Το λογικο πιο θα ηταν μετα την πρωτη παραβατηκοτητα τους;;; Φυσικα να απελαθουν!!!!!! Ε λοιπον η Μπανανια που ζουμε, που την κυβερνουν τσαρλατανοι πολιτικαντηδες με ιδεολιπτικα μυαλα, δεν απελαυνουν κανενα αλλοδαπο εγκληματια, αλλα τους δινει και ιθαγενεια και επιδωματα, αν τα παλιοτομαρα αυτα ειχαν απελαθει απο την αρχη, τωρα το παλικαρι αυτο θα ηταν ζωντανο, αλλα σ’ αυτη την χωρα πλεον δεν αντιδρα κανεις, ξαπλα στους καναπεδες και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα!!!!!!

 2. Τώρα στεναχωρήθηκε!, έσταξε η ουρα του γαιδάρου και θα πάρει τη βόρεια γκόμενα να κλάψει στον ώμο της.

 3. o CHEAR-RASH ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΔΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

 4. Όσο έχουμε αριστερούς και ΔΥ, η Ελλάδα θα καταστρέφεται γιατί οι προαναφερθέντες δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να ψηφίζουν για τον εαυτούλη τους, για αργομισθίες, επιδόματα και για να βάλουν και την υπόλοιπη οικογένεια στο Δημόσιο…

 5. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΗΔΗ ΤΟΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΜΠΑΧΑΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…………..

 6. ευχομαι στις επομενες εκλογες να στειλουμε στον αγυριστο ολους τους δηθεν δημοκρατες τις μεταπολιτευσεις αυτους που με το προσχιμα τις δημοκρατιας ρημαξανε λεηλατησαν και προδοσαν την ελλαδα …αυτους που οδηγησαν χιλιαδες ελληνες στην αυτοκτονια στην φτωχεια και την πεινα και τους νεους μας ςτην μεταναστευση ….αυτους που μαζεψανε ολους τους εγκληματιες στην χωρα μας που κλεβουν βιαζουν σκοτωνουν και οτι αλλο γουσταρουν ……μας φερανε και τον αντιρατσιστικο νομο ………οτι ειμαστε ρατσιστες φασιστες χρυσαυγητες ……..κ..λ..περιμενω τις εκλογες να το πηραμε το μαθημα μας η οχι,,,,,,,,

 7. Το προβλημα θα λυθει οταν οι πατριωτες παρουν το νομο στα χερια τους και κρεμασουν τον προδοτη τσιπρα μαζι με τη πουτανα του και τα μουλικα

 8. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ 38.000.000 αλλοδαπους θελουν να μας φυτεψουνε οι σιωνιστες των Βρυξελων ΕΔΩ…. αυτη την συμφωνια θα υπογραψει ο τσογλανος που κυβερνα 10 του μηνος στο ΜΑΡΟΚΟ οππου θα καταργηθουν τα κεντρα κρατησης τα συνορα οτι εχει απομεινη δηλαδη και ολες αυτες οι βαρβαρες φυλες θα κυκλοφορουν ανετα αναμμεσα μας αφου η λεξη λαθραιος θαχει καταργηθη….προετοιμαστητε……………………….

 9. το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει ενα καναλι να αναδεικνυει τετοια θεματα και να αφυπνιζει τον κοσμο που δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ. θα μπορουσε το αρτ αν ηθελε η ηγεσια

 10. Ολοι αυτοι μεσα στο κυνοβουλιο, (δεν ειναι ορθογραφικό λαθος), ειναι προδοτες. Ειναι βουτηγμένοι μεσα στο αιμα αθωων Ελληνων. Δυςτυχως τους ανεχόμαστε. Προσπαθώ να καταλαβω το γιατι!!!
  Τα θερμά μου συλλητηρια για τον άδικο χαμό του παιδιού σας.
  Θα ήθελα πολυ να …..ευχηθώ…σε ολα αυτα τα καθάρματα να νοιωσουν τον ιδιο πόνο για την απώλεια των δικών τους παιδιων. Αν και δεν ξερω αν ειναι ικανοί να νοιωσουν πόνο ακομα και γι αυτο η εχουν γινει τοσο απάνθρωποι. Δεν θα μου εκανε εντύπωση.

 11. Και λοιπόν ίδρωσε το αυτί κανενός προδότη που κυβερνά αυτή τη χώρα και είναι απόλυτα υπεύθυνος για τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων; Που είναι η ελληνική (;) δικαιοσύνη(;) να επέμβει αυτεπάγγελτα και να συλλάβει κάθε υπέυθυνο ; Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβει κανείς ότι ζούμε σε ένα κράτος ανθελληνικό γεμάτο προδότες. Η μόνη λύση είναι η ψήφος και θα πρέπει να δοθεί σε ένα κόμμα που θα βάλει εκεί που πρέπει τους προδότες . Τμόνο κόμμα που μπορεί και θέλει να το κάνει είναι η Χρυσή Αυγή.

 12. Τι μπορεί να προσθέσει κανείς;;;

  Η ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, αυτή η τραγική ΜΗΤΕΡΑ, έβαλε στην γωνία όλα τα τομάρια που της στέρησαν τον γιό της. Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ στην σύντομη ζωή του υπήρξε έναν από τους υγιείς ΕΛΛΗΝΕΣ νέους που δεν το έβαλαν κάτω και αγωνίσθηκε σκληρά για να προκόψει. Μήπως επειδή δεν ήταν αντιεξουσιαστής, ληστής, ναρκοέμπορος ή μεγαλοαπατεώνας θεωρείται «αρνητικό πρότυπο» από τους κυβερνώντες την ταλαίπωρη ΠΑΤΡΙΔΑ μας κι’ έπρεπε να βγεί από την μέση;

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

  1. You should come to America and leave these horrible and degenerated people behind.Greece has already crossed the Rubicon and there isn’t a way back to sanity.Anyone,who still hopes for a better tomorrow in Greece,is just hallucinating.Feel so sorry for the young whose parents and grandparents insured a life with no future to them and distressed with the fact this mourning mother lost her son so wrongly because of the negligence of the Greek State to safeguard the welfare of its citizens along for the people who visit Greece.

 13. ……ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!…ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΩ !!!…ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ -ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ :
  Π—-Ρ—-Ο—-Δ—-Ο—-Τ—-Ε—-Σ
  Π—-Ρ—-Ο—-Δ—-Ο—-Τ—-Ε—-Σ
  Π—-Ρ—-Ο—-Δ—-Ο—-Τ—-Ε—-Σ
  Π—-Ρ—-Ο—-Δ—-Ο—-Τ—-Ε—-Σ
  Π—-Ρ—-Ο—-Δ—-Ο—-Τ—-Ε—-Σ
  Π—-Ρ—-Ο—-Δ—-Ο—-Τ—-Ε—-Σ

Leave a Response