Συγκλονίζει η αδερφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη: Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη για τις πυρκαγιές (BINTEO)

Κοινοποίηση:
1

«Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη», εξομολογείται, συγκλονισμένη, η Κατερίνα Χαμηλοθώρη – «Να βρεθούν οι υπεύθυνοι»
Στη Δικαιοσύνη ετοιμάζεται να προσφύγει η οικογένεια του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, ο οποίος συγκαταλέγεται στα 93 θύματα από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική.

Συγκεκριμένα η αδερφή του άτυχου Παναγιώτη, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ANT1 γνωστοποίησε την πρόθεση της οικογένειά της να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να αποδοθούν ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους για να γίνουν όπως πρέπει. Να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Αυτό που μας είχε τρελάνει, είναι ότι για μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιο νέο συγκεκριμένο, δηλαδή κάποια ένδειξη για το πού μπορεί να είναι ο Παναγιώτης. Ό,τι κάναμε ήταν από δική μας πρωτοβουλία. Η ζωή μας έχει αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Έχουμε τη στεναχώρια μας, αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Η αδερφή μου είναι δικηγόρος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, όλα ξεκίνησαν από την κίνηση ενός ανθρώπου που έβαλε φωτιά σε κλαδιά και ξερόχορτα σχολίασε:

«Τι να σχολιάσω; … Έβαλε φωτιά με 11 μποφόρ; Πως μπορώ να σχολιάσω;».

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη συγκλονίζει όμως και με το μήνυμά της προς της οικογένειες των θυμάτων, αλλά και προς εκείνους που τραυμάτισε σοβαρά η φωτιά.

«Κουράγιο, υπομονή, μακάρι να γυρίσουν ζωντανοί, όσοι είναι στο νοσοκομείο».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: