Συγκινεί ο μποξέρ που έριξε σε κώμα τον αντίπαλό του: “Αν μπορούσα…” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
boxer-1

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram προχώρησε ο μποξέρ Τσαρλς Κόνγουελ για να ζητήσει συγγνώμη από τον αντίπαλό του Πάτρικ Ντέι ο οποίος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση μετά τις γροθιές που δέχθηκε στον μεταξύ τους αγώνα το περασμένο Σάββατο.

«Δεν είχα ποτέ σκοπό να σου συμβεί αυτό» γράφει ο Κόνγουελ. «Το μόνο που ήθελα ήταν να νικήσω. Αν μπορούσα να τα πάρω πίσω όλα θα το έκανα. Σε κανέναν δεν αξίζει να συμβεί αυτό. “Παίζω” ξανά και ξανά τις εικόνες στο κεφάλι μου αναλογιζόμενος τι θα είχε γίνει αν δεν είχε συμβεί τίποτα αλλά και γιατί συνέβη αυτό σε σένα» γράφει ο μποξέρ.

«Έχω προσευχηθεί τόσες πολλές φορές για σένα και έχω ρίξει αρκετά κλάματα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ένιωθαν οι συγγενείς και οι φίλοι μου. Σε βλέπω παντού και ακούω μόνο υπέροχα πράγματα για σένα. Σκέφτηκα ακόμα και να παρατήσω το μποξ αλλα γνωρίζω ότι δεν θα το ήθελες αυτό» γράφει επίσης ο Κόνγουελ.

Στον 21χρονο μποξέρ απάντησε ο προπονητής του Ντέι, Τζόζεφ Χίγκινς, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τα ευγενικά του λόγια. «Όσο συγκλονισμένο κι αν είμαστε αντιλαμβανόμαστε ότι το ίδιο είσαι κι εσύ {…} Κι εγώ νιώθω συγκλονισμένος γιατί νιώθω υπεύθυνος αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει κάποια ευθύνη σε κάποιον. Μείνε δυνατός και να μην σκέφτεσαι ότι σε κατηγορούμε».

Στο βίντεο από τα χτύπηματα που δέχθηκε ο Ντέι φαίνεται η σφοδρότητα των γροθιών του 21χρονου Κόνγουελ τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο. Τα τελικά χτυπήματα ο Κόνγουελ τα κατάφερε στον 10γύρο με τον αντίπαλό του να πέφτει στο ριγνκ και να χτυπάει το κεφάλι του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: