Στο 401 νοσηλεύεται το «απολειφάδι» της δημοσιογραφίας Δήμος Βερύκιος- Κι όλοι έχουμε την ίδια απορία: ΓΙΑΤΙ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 401…;;;

Κοινοποίηση:
1

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, ο οποίος αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram την περιπέτεια με την υγεία του.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μία selfie από τον θάλαμο του νοσοκομείου, δίχως να δώσει λεπτομέρειες για τον λόγο που τον οδήγησε εκεί, αλλά ανέφερε ότι μέσα στην ατυχία του υπήρξε τυχερός.

«Εκτός όλων των άλλων έχω πέσει στα χέρια δυο έμπειρων αρχιάτρων του χειρούργου Γ. Μικρού & του λοιμωξιολόγου Λ. Καρνέση που από το πρωί της Παρασκευής που εκτάκτως με ανέλαβαν κάνουν τα «μαγικά» τους ώστε από Δευτέρα πρωί να μπορέσω να είμαι μαζί σας έστω και με «πεταλούδα» στο χέρι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

 1. Ένας «αριστερός» αρουραίος του συστήματος δεν θα έπρεπε να νοσηλευθεί ούτε καν σε Στρατιωτικό Κτηνιατρείο, διότι θα στερούσε μία θέση που επάξια δικαιούται ο κάθε πολύτιμος στρατιωτικός σκύλος.

  Αυτός ο «τύπος» έγραφε τα μύρια όσα κατά των στρατιωτικών ιατρών, αλλά με τις πράξεις του απέδειξε ότι τα όποια κείμενά του δεν έχουν την παραμικρή αξιοπιστία, δεν υπάρχει πιό απόλυτο αυτο-ξεβράκωμα.

  Υπάρχει όμως ένα ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ που αφορά τους αρμοδίους, με πρώτον τον υπουργό Εθνικής Αμύνης και ΩΦΕΙΛΕΙ να απαντηθεί: «με ποιό δικαίωμα ένας εύπορος ιδιώτης με κορυφαία ιδιωτική ασφάλιση, αντί να νοσηλευθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, νοσηλεύεται σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο, παραγκωνίζοντας τους πραγματικούς δικαιούχους που δεν έχουν δυνατότητα άλλης επιλογής;»

  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

 2. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΒΕΡΥΚΙΕ ΣΕ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΕΠΟ ΜΕΝΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΘΛΙΕ

 3. συγνώμη ο Βερύκιος τι είναι? νεοσύλλεκτος στο στρατό? ταξίαρχος? στρατηγός? Γιατί νοσηλεύέται σε στρατιωτικό νοσοκομείο? έλεος με το γλύφτη…

 4. ψοφος λαμογιο προδωτη φασισταριο της αριστερας και των ξενων μυστηκων υπηρεσιων

 5. Κάποιοι πάλι «χακί» γιατροί θα πάρουν προαγωγή, εξαιτίας της νοσηλείας και άμεσης εγχείρισης του λεγάμενου- ΕΠΩΝΥΜΟΥ ασθενούς. Κυρίως ο διευθυντής του νοσοκομείου 401, που προφανώς επέτρεψε τη νοσηλεία του εκεί…. δεν μπορεί άλλωστε ο τελευταίος να μην ήταν ενήμερος!
  Μην το ψάχνετε.
  Κάποιοι Επώνυμοι, πάντοτε σε μπαχαλοδημοκρατίες σαν τη δική μας έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους απλούς πληβείους, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι πληβείοι ανώνυμοι στρατιωτικοί και τα μέλη των οικογενειών τους, που μαρτυρούν μέχρις ότου βρουν ημερομηνία για να εγχειριστούν από μεγαλοονόματα στρατ. γιατρών και δωρεάν σε τέτοια νοσοκομεία. Ιδια συνεχιζόμενη κατάσταση στο ανώμαλο κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Στις φωτιές του Ματίου, τρέχανε από τη δυτική πλευρά του στρατοπέδου οι υπεύθυνοι του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα να σώσουν ιδιώτες γκρεμίζοντας συρματοπλέγματα από την δυτική πλευρά και εισπράττοντας γι’ αυτό εν συνεχεία επαίνους από την συριζαϊκή Πολιτεία της απραξίας, τη στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι προκλητικά αδιαφορούσαν (!) να ειδοποιήσουν είτε με μεγάφωνα ειτε με αποστολή στρατιωτών τους παραθερίζοντες πρώην στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους που παραθέριζαν σε οικήματα μέσα στο στρατόπεδο και στο δίπλα στρατόπεδο να εκκενώσουν άμεσα τα δύο στρατόπεδα, με αποτέλεσμα η εκκένωση να γίνει άτακτα από τους παραθερίζοντες στρατιωτικούς και ο καθένας έφευγε (ή δεν έφευγε!) με την οικογένειά του, από καθαρά δική του πρωτοβουλία!!!! Αλλ’ αντ’ άλλων, δηλαδή στο συριζαίϊκο παρα-κράτος της διαρκούς ανωμαλίας και αντιστροφής του μαύρου σε άσπρο και του άσπρου σε μαύρο!
  Ετσι ακριβώς και τα στρατιωτικά νοισοκομεία άνοιξαν πανελεύθερα για τους βερύκιους, τους αλλοδαπούς και τις άλλες ΕΠΩΝΥΜΕΣ και ΑΣΧΕΤΕΣ με το Στρατό πληγές και μάστιγες του τόπου (πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους, δημοσιοσχεσίτες μητροπολίτες, δημάρχους, επιχειρηματίες κλπ) και μόνο για τους στρατιωτικούς συνταξιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους εφαρμόζονται αυστηρές διατυπώσεις και προϋποθέσεις προς εισαγωγή και νοσηλεία τους, πάντοτε με μεγάλη χρονοτριβή και φυσικά μετά από κλείσιμο προηγούμενου ραντεβού, για εκεί!

 6. Ο ιερωνυμος γιατί δεν φοράει Σταύρο μπροστά στους λαθραίους εισβολείς τηςελλαδος υπάρχουν χιλιάδες ιερόμενοι που είναι αληθινοί χριστιανοί και θα φόρου ν πάντα τον ΑΓΙΟ σεβαστο Σταύρο ο δημοσιογράφος που είναι στο 401 έχει διαλέξει την πλευρά του είναι πολλά τα λεφτά αρη

 7. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ: Οι μύθοι και η πραγματικότητα
  https://staratalogia.blogspot.com/2016/03/blog-post_97.html

  ΒΕΡΥΚΙΟΣ «ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ»: Μικρές αλήθειες για τους στρατιωτικούς με τη «λευκή μπλούζα»
  https://staratalogia.blogspot.com/2016/04/blog-post_88.html

  ΒΕΡΥΚΙΟΣ: «Νοσηρό κλίμα και φαινόμενα διαφθοράς στο βασίλειο των “χακί” γιατρών»
  https://staratalogia.blogspot.com/2016/03/blog-post_49.html

 8. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ Η ΓΝΩΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΒΑΝΤΖΩΣΑΝ ΘΕΑΗ ΣΤΟ 401..ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΝΣΤΟΛ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ Ο ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ…

  ΝΑ ΘΥΜΗΣΒΩ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΛΕΧΡΙΤΗ

  1) ΒΕΡΥΚΙΟΣ «ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ»: Μικρές αλήθειες για τους στρατιωτικούς με τη «λευκή μπλούζα»
  2) ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ: Οι μύθοι και η πραγματικότητα
  3) ΒΕΡΥΚΙΟΣ: «Νοσηρό κλίμα και φαινόμενα διαφθοράς στο βασίλειο των “χακί” γιατρών»

 9. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΒΕΡΙΛΙΟΣ ΣΤΕΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ 401 ΑΠΟ ΔΟΚΑΙΟΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΔΗΛΕΙΑ
  ΣΤΡΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. ΑΠΟ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΠΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΥΤΟΔ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ 401;;;;;

 10. Τραβά σπίτι σου τρισάθλιε δεν θα λείψεις σε κανέναν! Ρούφα κ εσύ το αίμα των φτωχων στο στρατιωτικό, σίχαμα, βδελυγμα

 11. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΟΣΙΛΕΙΑ

 12. Αυτό τον έμισθο λασπολόγο του Κοντομηνά και του Τσίπρα, τον νοσηλεύουν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο χωρίς να είναι στρατιωτικός και με τα έξοδα πληρωμένα από τον φτωχό Ελληνικό λαό..Με εντολή Καμμένου φυσικά και για να μη χάσει η βρώμικη κυβέρνηση ένα πληρωμένο φερέφωνο.Βερύκιε σου εύχομαι να βγείς κατευθείαν για τον αγύριστο, ρουφιάνε του Κοντομηνά.

Leave a Response