Στο Μιλάνο κουμάντο κάνει η Ίντερ [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_674184_84d56bcb47-bf61ef851c80a2f6

«Άριστα» πήρε η νέα Ίντερ του Αντόνιο Κόντε, στο πρώτο της σοβαρό τεστ στο φετινό ιταλικό πρωτάθλημα. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 2-0 της τυπικά γηπεδούχου Μίλαν στο «Σαν Σίρο», στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Serie A, και παραμένουν στην κορυφή με το απόλυτο νικών.

Σαφώς ανώτερη από το ξεκίνημα, η Ίντερ είχε δοκάρι με τον Ντ΄ Αμπρόζιο και δύο γκολ που ακυρώθηκαν, πριν ανοίξει το σκορ στο 49΄ με τον Μπρόζοβιτς σε μια φάση που η μπάλα κόντραρε στον Ραφαέλ Λεάο και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Ντοναρούμα.

Οι «ροσονέρι» δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και ο Λουκάκου στο 78΄ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, που είχε άλλα δύο δοκάρια στη συνέχεια, με τους Πολιτάνο και Καντρέβα.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Κόντι, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (72′ Τεό Ερναντέζ), Κεσί, Μπίλια, Τσαλχάνογλου (64′ Πακετά), Σούσο, Λεάο (83′ Ρέμπιτς), Πιάτεκ.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Γκοντίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντ’Αμπρόζιο, Μπαρέλα (82′ Καντρέβα), Μπρόζοβιτς, Σένσι (71′ Βεσίνο), Ασαμόα, Λαουτάρο (76′ Πολιτάνο), Λουκάκου.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: