Στους τέσσερις έφτασαν οι νεκροί στο Στρασβούργο

Κοινοποίηση:
Clipboard13-735x458

Σε τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί σύμφωνα με πληροφορίες από το Στρασβούργο και επτά οι βαριά τραυματίες .

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης, ο οποίος ήταν γνωστός στις γαλλικές αρχές βρισκόταν υπό παρακολούθηση και το πρωί εντοπίστηκε το κρησφύγετό του με εκρηκτικές ύλες και πυρομαχικά .

Έγιναν προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του μέχρι το βράδυ που εμφανίσθηκε στο κέντρο του Στρασβούργου με ότι πυρομαχικά είχε και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Η γαλλική αστυνομία έχει εντοπίσει και παγιδεύσει τον δράστη της επίθεσης η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου και άνδρες της ανταλλάσσουν πυρά μαζί του, δήλωσε πριν από λίγο πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Ο δράστης φέρεται να είναι ένας 29χρονος με ποινικό μητρώο, ιδίως για κλοπές, ο οποίος βρισκόταν σε «λίστα παρακολούθησης» των γαλλικών αρχών.

Νωρίτερα, άλλη πηγή προσκείμενη στην αστυνομία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι βρισκόταν σε εξέλιξη «ανταλλαγή πυρών στη συνοικία» όπου «είχε περιοριστεί» ο ύποπτος, ο οποίος έχει «ποινικό μητρώο» και είχε δώσει έναν χαμηλότερο απολογισμό θυμάτων, 2 νεκρούς και 11 τραυματίες, 7 σε σοβαρή κατάσταση και 4 ελαφρύτερα τραυματίες.

Πριν τραπεί σε φυγή, ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά περιπόλου του στρατού που εκτελεί την αποστολή Sentinelle.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: